Дорожня сумка на колесах Airtex 822 Mini червона картинка, зображення, фото
Дорожня сумка на колесах Airtex 822 Mini червона картинка, зображення, фото
Дорожня сумка на колесах Airtex 822 Mini червона картинка, зображення, фото Дорожня сумка на колесах Airtex 822 Mini червона картинка, зображення, фото Дорожня сумка на колесах Airtex 822 Mini червона картинка, зображення, фото Дорожня сумка на колесах Airtex 822 Mini червона картинка, зображення, фото Дорожня сумка на колесах Airtex 822 Mini червона картинка, зображення, фото Дорожня сумка на колесах Airtex 822 Mini червона картинка, зображення, фото Дорожня сумка на колесах Airtex 822 Mini червона картинка, зображення, фото Дорожня сумка на колесах Airtex 822 Mini червона картинка, зображення, фото Дорожня сумка на колесах Airtex 822 Mini червона картинка, зображення, фото Дорожня сумка на колесах Airtex 822 Mini червона картинка, зображення, фото

Дорожня сумка на колесах Airtex 822 Mini червона

12862

1152,80 грн

Цього товару вже немає у наявності
 
Детальніше

Якісна дорожня сумка на колесах Airtex 822 Mini червона

У дорожній сумці на колесах Airtex Nereide є все, що потрібно мандрівникові, тому що вона особливо добре розроблена і функціональна. Дійсно, ця сумка забезпечує повний комфорт при переміщення і зберіганні. Вона стійка до ударів протягом усієї подорожі завдяки міцній конструкції. Сумка також має захисне посилення дно. Пропонується відмінне співвідношенню ціна / якість.
Сумка на колесах Airtex Nereide має перевагу завдяки наявності 2-х відділень. Перше оснащено великою сітчастою кишенею на блискавці і забезпечує зберігання будь-якого типу багажу. Друге відділення для зручного зберігання одягу, завдяки 2 схрещеним і еластичним підтримуючим ременям. Зовні сумка також практична завдяки міцній тканині (нейлон). Є 2 бічні кишені на блискавці (наприклад для взуття), а також кишеня на блискавці з легким доступом.
Для забезпечення приємної подорожі дорожня сумка Airtex Nereide має висувну телескопічну ручку з кнопкою, а також 2 колеса. Сумка також має верхню ручку, жорстку нижню ручку і 2 бічні ручки, сполучені один з одним засувкою. Для ще більшої зручності ремені можуть стиснути цю сумку, яка по периметру закривається на блискавку, зменшуючи її в обсязі. Є також невеликий тримач для етикеток, а також захисні елементи для більшої міцності.

* Нейлон 420D - Високоміцний водостійкий поліамідний матеріал великої щільності, має високу стійкість до стирання. Поліамід міцніше поліестеру при меншій товщині і малій вазі. Має поліуретанове покриття, стійке до механічних впливів.

** Розміри вказані з урахуванням висоти коліс і інших виступаючих частин валізи, таких як: ручки, змійки, кодовий замок, декоративні елементи, страхувальна фурнітура.

 
Характеристики
МатеріалНейлон 900D
КолірЧервоний
Вага2.26
ВиробникAirtex (Франція)
Кількість коліс2
ФормаГоризонтальна
РозмірМаленький
Вид виробуДорожня сумка на колесах
Висота (см)28
Ширина (см)55
Товщина (см)28
Об'єм (л)43
Для когоУнисекс
Кількість відділень1

Напишіть відгук

Дорожня сумка на колесах Airtex 822 Mini червона
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 6 товарів зі знижкою: