Дорожня сумка на колесах Airtex 823 XL сіра картинка, зображення, фото
Дорожня сумка на колесах Airtex 823 XL сіра картинка, зображення, фото
Дорожня сумка на колесах Airtex 823 XL сіра картинка, зображення, фото Дорожня сумка на колесах Airtex 823 XL сіра картинка, зображення, фото Дорожня сумка на колесах Airtex 823 XL сіра картинка, зображення, фото Дорожня сумка на колесах Airtex 823 XL сіра картинка, зображення, фото Дорожня сумка на колесах Airtex 823 XL сіра картинка, зображення, фото Дорожня сумка на колесах Airtex 823 XL сіра картинка, зображення, фото Дорожня сумка на колесах Airtex 823 XL сіра картинка, зображення, фото Дорожня сумка на колесах Airtex 823 XL сіра картинка, зображення, фото Дорожня сумка на колесах Airtex 823 XL сіра картинка, зображення, фото

Дорожня сумка на колесах Airtex 823 XL сіра

14973

2270,00 грн

Цього товару вже немає у наявності
 
Детальніше

Якісна дорожня сумка на колесах Airtex 823 XL сіра

Дорожня сумка на колесах Airtex Saturn призначена для людей, які шукають зручність і якість. Володіє ультралегкою і міцною структурою, а також стійкою текстурою поліестеру. Підходить як для коротких поїздок, так і для тривалих. Сумка має одне містке відділення. Так-же всередині є велика кишеня-сітка для туалетного приладдя і т.д. 2 регульовані ременя забезпечують зручне, зафіксоване зберігання одягу під час руху. Підкладка в сумці на коліщатках - міцна, не мазка тканину. Зовні є практичний бічну кишеню.
Дорожня сумка Airtex Saturn буксирується висувною телескопічною ручкою. Сумка має 2 суцільних колеса, м'яку верхню ручку і 2 великі бічні. Сумка захищена від зовнішніх впливів протиударним посиленням.

Колеса на сумці поліуретанові (безшумні). У порожньому вигляді сумка компактно стискається.

 
Характеристики
Вид виробуДорожня сумка на колесах
МатеріалПолиэстер 600D
КолірСерый
ФормаГоризонтальна
РозмірОчень Большой
Кількість коліс2
Висота (см)39
Ширина (см)85
Товщина (см)41,5
Об'єм (л)139 л
Для когоУнисекс
Кількість відділень1
ВиробникAirtex (Франція)
Вага3.3

Напишіть відгук

Дорожня сумка на колесах Airtex 823 XL сіра
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: