Дорожня сумка для ручної поклажі Snowball 32140 червона картинка, зображення, фото
Дорожня сумка для ручної поклажі Snowball 32140 червона картинка, зображення, фото
Дорожня сумка для ручної поклажі Snowball 32140 червона картинка, зображення, фото Дорожня сумка для ручної поклажі Snowball 32140 червона картинка, зображення, фото Дорожня сумка для ручної поклажі Snowball 32140 червона картинка, зображення, фото Дорожня сумка для ручної поклажі Snowball 32140 червона картинка, зображення, фото Дорожня сумка для ручної поклажі Snowball 32140 червона картинка, зображення, фото Дорожня сумка для ручної поклажі Snowball 32140 червона картинка, зображення, фото Дорожня сумка для ручної поклажі Snowball 32140 червона картинка, зображення, фото Дорожня сумка для ручної поклажі Snowball 32140 червона картинка, зображення, фото Дорожня сумка для ручної поклажі Snowball 32140 червона картинка, зображення, фото

Дорожня сумка для ручної поклажі Snowball 32140 червона

49512

819,00 грн

Цього товару вже немає у наявності
 
Детальніше

Сумка Snowball Coimbra довжиною 40 см ідеально підходить для поїздок тривалістю 24 або 48 годин. При подорожі літаком його компактні розміри дозволяють розмістити його в салоні всіх авіакомпаній і навіть під сидінням EasyJet і Ryanair. Добре продумано, полегшує підготовку. Легкий завдяки конструкції з поліестеру, його легко транспортувати завдяки різним варіантам перенесення. Нарешті всі ці переваги пропонуються за вигідною ціною!

Сумка Snowball Coimbra, оснащена застібкою-блискавкою сантехнічного типу, широко відкривається, дозволяючи легко дістати усі ваші речі. У ньому зберігається все, що вам потрібно на вихідні: зміна одягу, піжами та туалетне приладдя. Крихка білизна, наприклад нижня білизна, поміщається у внутрішню сітчасту кишеню. У передній кишені на блискавці можна зберігати корисні речі під час поїздки (транспортні документи, навушники, комфортну маску тощо). У двох відкритих бічних кишенях можна зберігати, наприклад, пляшку і щось перекусити.

Дорожня сумка Snowball Coimbra забезпечує дбайливе транспортування речей завдяки внутрішній підкладці, посиленому дну та захисним ніжкам, що захищають їх від вологи та ударів. Він рухається по-різному. Знімний ремінь дозволяє зручно носити сумку на плечі завдяки антифрикційній накладці. Він регулюється за розміром користувача. Для перенесення вручну скористайтеся двома ручками, з'єднавши їх разом за допомогою язика, що утримує. Нарешті, коли сумка використовується як додатковий багаж для тривалих поїздок, її можна прикріпити до валізи на колесах за допомогою петлі для візка.

 
Характеристики
МатеріалПоліестер
КолірЧервоний
Вага0.5 кг
Місткість30 л
Зовнішні габарити45х20х25 см

Напишіть відгук

Дорожня сумка для ручної поклажі Snowball 32140 червона
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: