Дорожня сумка Snowball 32150 Coimbra чорна картинка, зображення, фото
Дорожня сумка Snowball 32150 Coimbra чорна картинка, зображення, фото
Дорожня сумка Snowball 32150 Coimbra чорна картинка, зображення, фото Дорожня сумка Snowball 32150 Coimbra чорна картинка, зображення, фото Дорожня сумка Snowball 32150 Coimbra чорна картинка, зображення, фото Дорожня сумка Snowball 32150 Coimbra чорна картинка, зображення, фото Дорожня сумка Snowball 32150 Coimbra чорна картинка, зображення, фото Дорожня сумка Snowball 32150 Coimbra чорна картинка, зображення, фото Дорожня сумка Snowball 32150 Coimbra чорна картинка, зображення, фото Дорожня сумка Snowball 32150 Coimbra чорна картинка, зображення, фото Дорожня сумка Snowball 32150 Coimbra чорна картинка, зображення, фото

Дорожня сумка Snowball 32150 Coimbra чорна

49515

839,00 грн

Цього товару вже немає у наявності
 
Детальніше

Дорожня сумка Snowball Coimbra шириною 50 см - ідеальний багаж для дво- або триденної подорожі. Його невеликий розмір та продумане планування дозволяють організовано переносити все необхідне. Він може подорожувати в салоні літака на рейсах більшості авіакомпаній, таких як Air France та EasyJet. Ще одна практична перевага при подорожі літаком: його дуже легка конструкція з поліестеру дозволяє уникнути необхідності платити за наднормативний багаж. Його легка вага також полегшує перенесення, як і різноманітні практичні пристрої. Щоб усунути будь-які сумніви, він пропонується за низькою ціною!

Дорожня сумка Snowball Coimbra, яку можна носити на плечі або в руці, забезпечує комфортну подорож. Його знімний плечовий ремінь регулюється по довжині відповідно до розміру користувача та оснащений антифрикційною накладкою. Дві довгі ручки мають петлю, яка дозволяє з'єднати їх для кращого захоплення. Якщо ви подорожуєте з кількома місцями багажу, сумку можна прикріпити до валізи на коліщатках за допомогою петлі для візка. Оснащена внутрішньою підкладкою, посиленим дном та захисними ніжками, сумка захищає свій вміст від вологи та можливих ударів.

Сумка Snowball Coimbra відкривається за допомогою блискавки, яка забезпечує негайний доступ до всього відділення. Сюди можна покласти особисті речі, запасну пару взуття та інші аксесуари, наприклад, на вихідні. Для делікатної білизни передбачена внутрішня сітчаста настінна кишеня. Довга передня кишеня, блискавка якої прихована клапаном, дозволяє зберігати квитки, гаманець та ключі під рукою та в безпеці. Ви можете покласти книгу, пляшку і перекус у дві відкриті бічні кишені, щоб зробити подорож ще приємнішою.

 
Характеристики
МатеріалПоліестер
КолірЧерный
Вага0.65 кг
Місткість35 л
Зовнішні габарити50х28х26 см

Напишіть відгук

Дорожня сумка Snowball 32150 Coimbra чорна
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: