Дорожня сумка на колесах Snowball 32142 Coimbra червона картинка, зображення, фото
Дорожня сумка на колесах Snowball 32142 Coimbra червона картинка, зображення, фото
Дорожня сумка на колесах Snowball 32142 Coimbra червона картинка, зображення, фото Дорожня сумка на колесах Snowball 32142 Coimbra червона картинка, зображення, фото Дорожня сумка на колесах Snowball 32142 Coimbra червона картинка, зображення, фото Дорожня сумка на колесах Snowball 32142 Coimbra червона картинка, зображення, фото Дорожня сумка на колесах Snowball 32142 Coimbra червона картинка, зображення, фото Дорожня сумка на колесах Snowball 32142 Coimbra червона картинка, зображення, фото Дорожня сумка на колесах Snowball 32142 Coimbra червона картинка, зображення, фото Дорожня сумка на колесах Snowball 32142 Coimbra червона картинка, зображення, фото Дорожня сумка на колесах Snowball 32142 Coimbra червона картинка, зображення, фото Дорожня сумка на колесах Snowball 32142 Coimbra червона картинка, зображення, фото Дорожня сумка на колесах Snowball 32142 Coimbra червона картинка, зображення, фото Дорожня сумка на колесах Snowball 32142 Coimbra червона картинка, зображення, фото

Дорожня сумка на колесах Snowball 32142 Coimbra червона

49520

1380,00 грн

- +

 
Детальніше

Дорожня сумка Snowball Coimbra 45 см на коліщатках дозволяє взяти з собою в салон все необхідне на одну або дві ночі. У салоні його невеликий розмір дозволяє легко зберігати його під сидінням, особливо на рейсах EasyJet. Комфорт водіння та продумане планування також створені для сонячних вихідних. На цю невелику сумку-візок з поліестеру також надається гарантія 2 роки, і вона пропонується за дуже гарним співвідношенням якість/ціна.

Сумка Snowball Coimbra під сидінням має відділення на підкладці з U-подібним отвором на блискавці, що полегшує навантаження. Там легко знайде своє місце змінний одяг, піжама та косметичка. Сітчаста кишеня на блискавці дозволяє тримати на увазі деякі дрібні аксесуари. Зовні передня кишеня доповнює все, забезпечуючи ще більшу практичність.

Сумку для ручної поклажі Snowball Coimbra легко буксирувати завдяки двом колесам і подвійній телескопічній ручці-тростині з регульованим положенням. Дві великі ручки з фіксатором дозволяють за бажання переносити його вручну. Практичний, він оснащений задньою петлею, що дозволяє прикріпити його до візка іншого місця багажу. Внизу жорсткі накладки захищають покриття від бруду та стирання. Нарешті, якщо виникне потреба, у бігунки блискавки можна помістити навісний замок (не входить у комплект поставки).

 
Характеристики
МатеріалПоліестер
КолірЧервоний
Кількість коліс2
Вага1.8 кг
Місткість28 л
Зовнішні габарити45х35х20 см

Напишіть відгук

Дорожня сумка на колесах Snowball 32142 Coimbra червона
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: