Сумка на одне плече Mark Ryden MR8712 картинка, зображення, фото
Сумка на одне плече Mark Ryden MR8712 картинка, зображення, фото
Сумка на одне плече Mark Ryden MR8712 картинка, зображення, фото Сумка на одне плече Mark Ryden MR8712 картинка, зображення, фото Сумка на одне плече Mark Ryden MR8712 картинка, зображення, фото Сумка на одне плече Mark Ryden MR8712 картинка, зображення, фото Сумка на одне плече Mark Ryden MR8712 картинка, зображення, фото

Сумка на одне плече Mark Ryden MR8712

60951

799,00 грн

- +

 
Детальніше

Сумка Mark Ryden Easement MR8712 - ідеальне поєднання зручності та стилю в єдиному виробі. Якість і уважний підхід до дизайну роблять цю сумку відмінним вибором для чоловіків, які бажають поєднати практичність і елегантність.

Надійний матеріал та водовідштовхувальні властивості: Виготовлена з міцного вінілу, сумка не тільки легка та стійка до зносу, але і захищена від вологи. Нехай дощ або пролитий напій не будуть загрозою для ваших цінних речей.

Оптимальні розміри та місткість: З розмірами 26 х 16 х 5 см та об'ємом 2 л, сумка ідеально підходить для зберігання найнеобхідніших предметів. Її компактність не обмежить ваші рухи, забезпечуючи при цьому достатню місткість.

Зручність в деталях: Регульована лямка гарантує комфортне носіння на будь-яку висоту. Замки-блискавки додають безпеки та легкості в доступі до вмісту сумки.

Універсальний дизайн та колір: Чорний колір та стриманий дизайн роблять сумку універсальною - вона пасуватиме до будь-якого образу, будь то офісний або спортивний стиль.

Прекрасний подарунок для чоловіка: Mark Ryden Easement MR8712 - ідеальний варіант подарунка для вашого чоловіка. Практичний та стильний аксесуар, який він зможе використовувати щодня, завдяки вам.

Не втрачайте часу, замовте сумку Mark Ryden Easement MR8712 за вигідною ціною прямо зараз! З цією сумкою ви отримаєте не просто аксесуар, а надійного супутника з вишуканим стилем.

 
Характеристики
РозмірМалий
МатеріалOxford
КолірЧорний
Вага0.33
Місткість2 л
Зовнішні габарити26 x 5 x 16 см

Напишіть відгук

Сумка на одне плече Mark Ryden MR8712
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: