Дорожня сумка на колесах Snowball 32182 Coimbra червона картинка, зображення, фото
Дорожня сумка на колесах Snowball 32182 Coimbra червона картинка, зображення, фото
Дорожня сумка на колесах Snowball 32182 Coimbra червона картинка, зображення, фото Дорожня сумка на колесах Snowball 32182 Coimbra червона картинка, зображення, фото Дорожня сумка на колесах Snowball 32182 Coimbra червона картинка, зображення, фото Дорожня сумка на колесах Snowball 32182 Coimbra червона картинка, зображення, фото Дорожня сумка на колесах Snowball 32182 Coimbra червона картинка, зображення, фото Дорожня сумка на колесах Snowball 32182 Coimbra червона картинка, зображення, фото Дорожня сумка на колесах Snowball 32182 Coimbra червона картинка, зображення, фото Дорожня сумка на колесах Snowball 32182 Coimbra червона картинка, зображення, фото Дорожня сумка на колесах Snowball 32182 Coimbra червона картинка, зображення, фото Дорожня сумка на колесах Snowball 32182 Coimbra червона картинка, зображення, фото Дорожня сумка на колесах Snowball 32182 Coimbra червона картинка, зображення, фото Дорожня сумка на колесах Snowball 32182 Coimbra червона картинка, зображення, фото

Дорожня сумка на колесах Snowball 32182 Coimbra червона

75028

1860,00 грн

- +

 
Детальніше

Дорожня сумка Snowball Coimbra 83 см на коліщатках дозволить вам вирушити у тривалу відпустку з усім необхідним. Завдяки великому формату немає ризику нестачі місця! Поліестеровий дизайн захищає від зовнішніх впливів. Крім того, його відпускна ціна справді доступна.

Дорожня сумка Snowball Coimbra оснащена подвійним візком і двома колесами, що плавно ковзають, які забезпечують певний рівень комфорту в подорожі. Висока ручка дозволяє легко піднімати його за потреби. Він також має 2 великі ручки для перенесення, посилені опорною петлею. Повзунки блискавки можна закрити за допомогою навісного замка (не входить до комплекту постачання). Зрештою, захисне посилення обмежує знос покриття.

Відділення на підкладці двоколісної сумки Snowball Coimbra дозволяє легко зберігати штани, сукні, спідниці, светри, дві куртки і т. д. Крім одягу тут достатньо місця для зберігання рушника, косметички, змінного взуття та іншого, що може знадобитися для чудового відпочинку! Сітчаста кишеня підійде для зберігання спідньої білизни та модних аксесуарів. У зовнішню кишеню ви можете покласти, наприклад, пляжне приладдя (купальник, рушник з мікрофібри, шапку або кепку), а також будь-які інші предмети, необхідні в останню хвилину.

 
Характеристики
МатеріалПоліестер
КолірЧервоний
РозмірВеликий
Кількість коліс2
Вага2,6 кг
Місткість112 л
Зовнішні габарити84 х 39 х 37 см

Напишіть відгук

Дорожня сумка на колесах Snowball 32182 Coimbra червона
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: