Валіза Wings 6802 Midi зелена 2 колесна картинка, зображення, фото
Валіза Wings 6802 Midi зелена 2 колесна картинка, зображення, фото
Валіза Wings 6802 Midi зелена 2 колесна картинка, зображення, фото Валіза Wings 6802 Midi зелена 2 колесна картинка, зображення, фото Валіза Wings 6802 Midi зелена 2 колесна картинка, зображення, фото Валіза Wings 6802 Midi зелена 2 колесна картинка, зображення, фото

Валіза Wings 6802 Midi зелена 2 колесна

2457

2250,00 грн

Товар у наявності

- +

 
Детальніше

Опис зеленої валізи Wings 6802 Midi з двома колесами

Середня польська дорожня валіза на двох колесах Wings (Вінгс) зроблена з надійного і міцного синтетичного тканинного матеріалу - поліестер марки 600D. Цей матеріал легкий, зносостійкий, еластичний, не промокає. Металевий каркас додає жорстку форму валізи - ви можете не боятися його максимально навантажити.

Її корпус оснащений чотирма незалежними міцними поліуретановими колесами з можливістю повороту навколо своєї осі на 360 градусів. Це дозволяє власнику котити валізу практично без особливих зусиль і не відчувати важкості на руки. Легкому пересуванню сприяє і зручна телескопічна ручка (тролі-система) з можливістю фіксації в двох положеннях.

Дорожня валіза для подорожей має дві надійні ручки (зверху і збоку) для перенесення його в вертикальному або горизонтальному положеннях. Її можна поставити як у вертикальному так і горизонтальному положенні - для цього є пластикові ніжки внизу і збоку валізи.

Велика кількість кишень і внутрішніх відділень дозволяє комфортно розмістити різні групи речей окремо один від одного - це і два великих зовнішніх кишень з окремими блискавками на передній стороні валізи і внутрішню кишеню з міцної сітки. І, звичайно ж, основне містке відділення, яке має спеціальні ремінці для фіксації багажу. А якщо раптом щось не влізло, ви завжди можете скористатися розширенням до 5 см і збільшити обсяг вашої валізи.

Для захисту вашого багажу, валізи Wings (Вінгс) оснащені вбудованим кодовим замком. Блискавки, що закривають основне відділення, мають спеціальні «собачки», які заходять в кодовий замок.

Специфікація 2-х колесної зеленої валізи Wings 6802 Midi:

Найкращий матеріал - CODURA 600D - найбільш міцний на ринку
2 підшипники з суміші (гума + гума)
Водонепроникний і стійкий матеріал
Зашифрований замок 000
Два просторі зовнішні кишені
Можливість розширення чемодана до 5 см
Дворівнева телескопічна ручка
Дюралюмін, міцна рамка, вбудована в валізу
Внутрішні ремені для закріплення багажу
Дані зовнішні виміри включають всі елементи, що виступають поза корпусом валізу

 
Характеристики
МатеріалТканина
КолірЗелений
РозмірСередній
ВиробникWings (Польща)
Колекція6802
Вага3,3 кг
Кількість коліс2
Місткість73 л
Зовнішні габарити66x41x27 см

Напишіть відгук

Валіза Wings 6802 Midi зелена 2 колесна
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 6 товарів зі знижкою: