Валіза Ousen Mini синя картинка, зображення, фото
Валіза Ousen Mini синя картинка, зображення, фото
Валіза Ousen Mini синя картинка, зображення, фото Валіза Ousen Mini синя картинка, зображення, фото Валіза Ousen Mini синя картинка, зображення, фото Валіза Ousen Mini синя картинка, зображення, фото Валіза Ousen Mini синя картинка, зображення, фото Валіза Ousen Mini синя картинка, зображення, фото Валіза Ousen Mini синя картинка, зображення, фото Валіза Ousen Mini синя картинка, зображення, фото Валіза Ousen Mini синя картинка, зображення, фото Валіза Ousen Mini синя картинка, зображення, фото

Валіза Ousen Mini синя

2956

2198,00 грн

Цього товару вже немає у наявності
 
Детальніше

Валіза Ousen Mini синя на 2-х колесах.


Валізи Ousen - Premium class, один з кращих, перевірений часом, відповідає своїй ціні.
Виготовлений з поліестеру, має алюмінієвий каркас, надійний і одночасно легкий.
Дані валізи мають 2 колеса з каучуку на металевих підшипниках, які безшумні в ходу, також мають збільшення обсягу на 20%. Щільність матеріалу з якого зроблено валізу - 1200 D.
Зверху і збоку валізи розташовані ручки для перенесення його у вертикальному або горизонтальному положеннях. Є також висувна телескопічна ручка на металевій основі з кнопкою для фіксації висоти.
На бічній стороні розташовані 2 маленькі ніжки для захисту і стійкості валізи в горизонтальному положенні.
На бічній стороні валізи є вбудований кодовий замок. Усередині валізи є 2 відділення, одне з притискними ременями, інше закривається на блискавку. На одній зі сторін є кишеня для дрібниць на блискавці. Як видно на фото, всередині великого відділу на кнопки кріпиться дорожня косметичка з прозорого пластика, дуже зручне доповнення даної моделі.

 
Характеристики
РозмірМалий
МатеріалПоліестер 1200D
КолірСиній
Вага2,5 кг
Кількість коліс2
Місткість46 л
Зовнішні габарити50x40x23 см

Напишіть відгук

Валіза Ousen Mini синя
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 10 товарів зі знижкою: