Валіза Star Dragon s1133 Maxi бордовий картинка, зображення, фото
Валіза Star Dragon s1133 Maxi бордовий картинка, зображення, фото
Валіза Star Dragon s1133 Maxi бордовий картинка, зображення, фото Валіза Star Dragon s1133 Maxi бордовий картинка, зображення, фото Валіза Star Dragon s1133 Maxi бордовий картинка, зображення, фото Валіза Star Dragon s1133 Maxi бордовий картинка, зображення, фото Валіза Star Dragon s1133 Maxi бордовий картинка, зображення, фото Валіза Star Dragon s1133 Maxi бордовий картинка, зображення, фото Валіза Star Dragon s1133 Maxi бордовий картинка, зображення, фото Валіза Star Dragon s1133 Maxi бордовий картинка, зображення, фото Валіза Star Dragon s1133 Maxi бордовий картинка, зображення, фото

Валіза Star Dragon s1133 Maxi бордовий

2967

2650,00 грн

Цього товару вже немає у наявності
 
Детальніше

Валіза Star Dragon s1133 Maxi бордовий на 4-х колесах.


Валізи торгової марки Star Dragon - європейська якість за доступну ціну. Виготовлені з поліестеру марки 800D, особливо міцного синтетичного тканинного матеріалу. Відмінними характеристиками якого є легкість, зносостійкість, еластичність, непромокаемість.

Каркас обтягнутий щільною тканиною (поліестр (800ден) з додаванням нейлону), що захистить Ваші речі від деформації і пошкоджень. Крім того, тканина валізи - водовідштовхувальна і стійка до температурних перепадів, так що в разі дощу господар не буде переживати за збереження своїх речей. Крім цього, тканина дуже легко чиститься і не вимагає особливого догляду.

Валізи мають 4 колеса з підшипниками, які надають маневреності і розподіляють навантаження рівномірно. Виконані вони з поліуретану і не видають шуму при їзді.

Усередині валізи є 2 відділення, одне з фіксуючими ременями, інше закривається на блискавку. Також є кишеня для дрібниць на блискавці. Зверху і збоку валізи розташовані ручки для перенесення його в вертикальному або горизонтальному положеннях. Є також висувна телескопічна ручка на металевій основі з кнопкою для фіксації висоти. При необхідності є можливість збільшення валізи в об'ємі. На бічній стороні розташовані 4 маленькі ніжки для захисту і стійкості валізи в горизонтальному положенні.

 
Характеристики
МатеріалПоліестер 800D
КолірБордовий
РозмірВеликий
Кількість коліс4
ВиробникStar Dragon
Вага4,5 кг
Місткість112 л
Зовнішні габарити72x49x32 см

Напишіть відгук

Валіза Star Dragon s1133 Maxi бордовий
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: