Валіза Wings 214 Mini сіра 2 колесна картинка, зображення, фото
Валіза Wings 214 Mini сіра 2 колесна картинка, зображення, фото
Валіза Wings 214 Mini сіра 2 колесна картинка, зображення, фото Валіза Wings 214 Mini сіра 2 колесна картинка, зображення, фото Валіза Wings 214 Mini сіра 2 колесна картинка, зображення, фото Валіза Wings 214 Mini сіра 2 колесна картинка, зображення, фото

Валіза Wings 214 Mini сіра 2 колесна

29682

1055,00 грн

Цього товару вже немає у наявності
 
Детальніше

Малий тканинний чемодан на двох колесах серії Wings 214 виконаний з особливо міцної водостійкої тканини поліестер Cordura 1200D*. Ця тканина витримає будь-які примхи погоди. Скелет валізи - монолітний металевий каркас. Завдяки цілісному каркасу, валіза чудово тримає форму і не деформується навіть при високих навантаженнях. Серія валіз Wings передбачає варіант установки на двох і чотирьох колесах. У будь-якому з цих варіантів використовуються колеса особливої надійності, захищені спеціальним захисним кожухом. Самі колеса виконані з поліуретану. Це прогумована пластмаса, яка рухаючись по поверхні відрізняється тихим і м'яким ходом, але разом з тим досить міцна, щоб не зношуватися навіть на самій недосконалою поверхні.

Від зовнішнього впливу валізу з усіх боків захищений спеціальними пластмасовими вставками. Є можливість носити валізу в руці як у вертикальному, так і горизонтальному положеннях. Для чого на бічній стороні валізи передбачена досить масивна надійно закріплена ручка. Природно у валізі присутній телескопічна ручка, що дозволяє переміщати валізу волоком. Для зручності транспортування ручка висуває два положення.

Для дрібних і речей першої потреби у валізі з зовнішньої лицьової сторони передбачені два досить просторих кишені. Всі відділення валізи закриваються на міцні та надійні блискавки, а основний, самий великий відділ, може бути захищений фіксацією язичків блискавки в спеціальний кодовий замок**. Зсередини великий відділ валізи обтягнутий спеціальним естетично приємним декоративним матеріалом. Спеціальні декоративні вставки на зовнішній стороні валізи, сучасний і модний крій роблять цей чемодан витонченим і елегантним.

 
Характеристики
МатеріалТканина
КолірСірий
РозмірМалий
ВиробникWings (Польща)
Вага3 кг
Кількість коліс2
Місткість40 л
Зовнішні габарити56x38x23+4 см

Напишіть відгук

Валіза Wings 214 Mini сіра 2 колесна
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 10 товарів зі знижкою: