Валіза Airtex 838 Mini Nereide синя картинка, зображення, фото
Валіза Airtex 838 Mini Nereide синя картинка, зображення, фото
Валіза Airtex 838 Mini Nereide синя картинка, зображення, фото Валіза Airtex 838 Mini Nereide синя картинка, зображення, фото Валіза Airtex 838 Mini Nereide синя картинка, зображення, фото Валіза Airtex 838 Mini Nereide синя картинка, зображення, фото Валіза Airtex 838 Mini Nereide синя картинка, зображення, фото Валіза Airtex 838 Mini Nereide синя картинка, зображення, фото Валіза Airtex 838 Mini Nereide синя картинка, зображення, фото

Валіза Airtex 838 Mini Nereide синя

29725

1800,00 грн

Цього товару вже немає у наявності
 
Детальніше

Ця валіза виготовлена з спеціально розроблених легких компонентів, завдяки яким зменшується вага валізи, що є вирішенням проблеми обмеження ваги багажу під час авіаперельотів. Всі основні елементи валізи виготовлені з легких матеріалів і міцної тканини. Ця модель відрізняється високою маневреністю і легкістю в управлінні, завдяки чотириколіснії системі (чотири колеса з міцного і безшумного матеріалу, що обертаються на 360 градусів).

В якості тканини вибрали нейлон, який має високу щільність (1680D) та володіє водовідштовхувальними властивостями. Крім того, цей матеріал легко очищається від бруду і не піддається механічній деформації.
Є розширення, яке дозволить збільшити обсяг валізи коли це необхідно.
Каркас цієї валізи складається з гнучких поліпропіленових пластин і ущільненого дна, за рахунок чого, не тільки прекрасно тримає свою форму, але і дозволяє зберігати в цілості всі предмети, що знаходяться в середині. Одяг можна акуратно закріплювати на фіксуючі ремені. Також в середині валізи розміщена велика бічна кишеня-сітка, ззовні, для невеликих речей розташована кишеня в якій зручно складати все, що необхідно в дорозі.
Численні тести проведені у Франції, доводять, що всі матеріали з яких виготовлені основні компоненти валізи є функціональні і придатні до експлуатації.

 
Характеристики
МатеріалНейлон 1680 ден
КолірСиній
Вага2.5 кг
ВиробникAirtex (Франція)
Кількість коліс4
РозмірМалий
Місткість35 л
Зовнішні габарити55 x 38 x 21 см

Напишіть відгук

Валіза Airtex 838 Mini Nereide синя
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 6 товарів зі знижкою: