Валіза Airtex 828 Mini Cyllene синя картинка, зображення, фото
Валіза Airtex 828 Mini Cyllene синя картинка, зображення, фото
Валіза Airtex 828 Mini Cyllene синя картинка, зображення, фото Валіза Airtex 828 Mini Cyllene синя картинка, зображення, фото Валіза Airtex 828 Mini Cyllene синя картинка, зображення, фото Валіза Airtex 828 Mini Cyllene синя картинка, зображення, фото Валіза Airtex 828 Mini Cyllene синя картинка, зображення, фото Валіза Airtex 828 Mini Cyllene синя картинка, зображення, фото Валіза Airtex 828 Mini Cyllene синя картинка, зображення, фото Валіза Airtex 828 Mini Cyllene синя картинка, зображення, фото Валіза Airtex 828 Mini Cyllene синя картинка, зображення, фото Валіза Airtex 828 Mini Cyllene синя картинка, зображення, фото Валіза Airtex 828 Mini Cyllene синя картинка, зображення, фото Валіза Airtex 828 Mini Cyllene синя картинка, зображення, фото Валіза Airtex 828 Mini Cyllene синя картинка, зображення, фото

Валіза Airtex 828 Mini Cyllene синя

45750

2100,00 грн

Цього товару вже немає у наявності
 
Детальніше

Валіза Airtex Cyllène 55 см поєднує в собі легку конструкцію з поліестеру, продуману систему замків, зручне перекочування та розумне компонування для спрощення організації поїздок на вихідні. Його малі розміри прийняті в салоні багатьох авіакомпаній. Його низька ціна означає, що він не обтяжить бюджет для наступної подорожі!

Всередині салонної валізи Airtex Cyllène є відділення з підкладкою та 4 регульованими ремінцями. Легко зберігати стоси акуратно складеного одягу. Для туалетного приладдя є кишеня з водонепроникною підкладкою. Ще одна кишеня на блискавці дозволяє розділити дрібну білизну. Транспортні квитки, книги біля ліжка та речі, які завжди під рукою, можна помістити в одну з 2 передніх кишень на блискавці.

Валіза Airtex Cyllène плавно ковзає на своїх 4 подвійних різноспрямованих колесах. Його двотрубна телескопічна ручка дозволяє легко керувати поряд або позаду вас. Зверху та збоку великі 2 ручки дозволяють тримати його рукою, наприклад, коли він мало навантажений. Його кодовий замок TSA і міцна блискавка захищають його від недбайливих рук кишенькових злодіїв.

 
Характеристики
МатеріалТканина
КолірСиній
ВиробникAirtex (Франція)
РозмірМалий
Кількість коліс4
Вага (кг)2.5
Місткість39 л
Зовнішні габарити58х36х25 см

Напишіть відгук

Валіза Airtex 828 Mini Cyllene синя
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: