Валіза Airtex 828 Midi Cyllene графітова картинка, зображення, фото
Валіза Airtex 828 Midi Cyllene графітова картинка, зображення, фото
Валіза Airtex 828 Midi Cyllene графітова картинка, зображення, фото Валіза Airtex 828 Midi Cyllene графітова картинка, зображення, фото Валіза Airtex 828 Midi Cyllene графітова картинка, зображення, фото Валіза Airtex 828 Midi Cyllene графітова картинка, зображення, фото Валіза Airtex 828 Midi Cyllene графітова картинка, зображення, фото Валіза Airtex 828 Midi Cyllene графітова картинка, зображення, фото Валіза Airtex 828 Midi Cyllene графітова картинка, зображення, фото Валіза Airtex 828 Midi Cyllene графітова картинка, зображення, фото Валіза Airtex 828 Midi Cyllene графітова картинка, зображення, фото Валіза Airtex 828 Midi Cyllene графітова картинка, зображення, фото Валіза Airtex 828 Midi Cyllene графітова картинка, зображення, фото Валіза Airtex 828 Midi Cyllene графітова картинка, зображення, фото Валіза Airtex 828 Midi Cyllene графітова картинка, зображення, фото Валіза Airtex 828 Midi Cyllene графітова картинка, зображення, фото

Валіза Airtex 828 Midi Cyllene графітова

45754

3898,00 грн

Цього товару вже немає у наявності
 
Детальніше

Валіза Airtex Cyllène 68 см поєднує в собі легку поліестерову конструкцію з приємним рухомим пристроєм для подорожей з комфортом за будь-яких обставин. Його добре продумане розташування, пов’язане з наявністю розсувного сильфона (модульна ємність до 73 л), означає, що вам ніколи не бракуватиме місця. Щоб отримати ще більше переваг, він пропонується за дуже привабливою ціною.

Розширювана валіза Airtex Cyllène легко пересувається завдяки подвійній телескопічній ручці-тростині та 4 подвійним різноспрямованим колесам. Щоб легко перетинати сходи, він також оснащений 2 м'якими ручками. Для швидкого та легкого замикання він оснащений міцною блискавкою та замком TSA з кодом.

Що стосується зберігання, валіза Airtex Cyllène на 4 колесах пропонує просторе відділення з підкладкою, в яке можна помістити багато запасного одягу. Щоб сорочки та улюблені сукні не м’ялися, їх можна закріпити за допомогою 4 регульованих лямок. Водонепроникна кишеня на підкладці, придатна для туалетних приналежностей, і сітчаста кишеня на блискавці завершують комплект. Зовні 2 інші кишені на блискавці забезпечують додаткові можливості зберігання для доповнень в останню хвилину.

 
Характеристики
РозмірСередній
МатеріалТканина
КолірГрафітовий
ВиробникAirtex (Франція)
Вага3.9 кг
Кількість коліс4
Місткість76 л
Зовнішні габарити67х41х28 см

Напишіть відгук

Валіза Airtex 828 Midi Cyllene графітова
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: