Валіза Airtex 829 Midi Gemini чорна картинка, зображення, фото
Валіза Airtex 829 Midi Gemini чорна картинка, зображення, фото
Валіза Airtex 829 Midi Gemini чорна картинка, зображення, фото Валіза Airtex 829 Midi Gemini чорна картинка, зображення, фото Валіза Airtex 829 Midi Gemini чорна картинка, зображення, фото Валіза Airtex 829 Midi Gemini чорна картинка, зображення, фото Валіза Airtex 829 Midi Gemini чорна картинка, зображення, фото Валіза Airtex 829 Midi Gemini чорна картинка, зображення, фото Валіза Airtex 829 Midi Gemini чорна картинка, зображення, фото Валіза Airtex 829 Midi Gemini чорна картинка, зображення, фото Валіза Airtex 829 Midi Gemini чорна картинка, зображення, фото Валіза Airtex 829 Midi Gemini чорна картинка, зображення, фото Валіза Airtex 829 Midi Gemini чорна картинка, зображення, фото Валіза Airtex 829 Midi Gemini чорна картинка, зображення, фото Валіза Airtex 829 Midi Gemini чорна картинка, зображення, фото Валіза Airtex 829 Midi Gemini чорна картинка, зображення, фото

Валіза Airtex 829 Midi Gemini чорна

47807

3800,00 грн

Товар у наявності

- +

 
Детальніше

Валіза Airtex Gemini 66 см стане практичним доповненням при перебування на термін від одного до двох тижнів. Легкий завдяки поліефірному покриттю щільністю 1680 ден, він також має гарну міцність цього матеріалу. Щоб ніколи не було нестачі місця, його можна розширити завдяки сильфону на блискавці, що дозволяє збільшити товщину на 3,5 см. Потім його обсяг збільшується з 74 до 83 літрів. Його простий дизайн легко поєднується з іншим багажем та будь-яким вбранням. Оснащений системою плавного кочення, він рухається без зусиль.

Два відділення валізи Airtex Gemini повністю облицьовані для дбайливого транспортування речей. Чотири регульовані ремені, розташовані в найглибшій частині, використовуються для утримання особистих речей і більш важких предметів, таких як туалетне приладдя та взуття. Під кришкою знаходиться плоский відсік, закритий гнучким лотком-сепаратором із сітчастою стінкою. Щоб обмежити витік, пляшки з рідиною поміщаються в кишеню з пластиковими стінками, а спідня білизна зберігається в сітчастій кишені на блискавці. У трьох великих передніх кишенях (зі зворотною блискавкою, що захищає від вологи) можна тримати під рукою квитки на транспорт, а також окуляри, навушники або навіть читальні матеріали, що прискорює подорож.

М'яка валіза Airtex Gemini легко буксирується завдяки регульованому по висоті візку і чотирьом подвійним поворотним колесам. Висока ручка та бічна ручка дозволяють взяти його рукою, наприклад, для вилучення з багажної каруселі. Завдяки захисним посиленням відсутня ризик пошкодження покриття під час катання чи встановлення на ґрунт. Щодо безпеки, зверніть увагу на наявність дворядної блискавки, яка запобігає зламуванню, та кодовому замку TSA. Практично: його можуть відкрити співробітники митниці аеропорту за допомогою перепустки. Зрештою, пришита збоку адресниця дозволяє швидше знайти багаж, якщо він загублений.

 
Характеристики
МатеріалТканина
КолірЧорний
РозмірСередній
Кількість коліс4
ВиробникAirtex (Франція)
Вага3.4 кг
Місткість83 л
Зовнішні габарити66х43х29+5 см

Напишіть відгук

Валіза Airtex 829 Midi Gemini чорна
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: