Валіза Decent 6428 Mini чорна картинка, зображення, фото
Валіза Decent 6428 Mini чорна картинка, зображення, фото
Валіза Decent 6428 Mini чорна картинка, зображення, фото Валіза Decent 6428 Mini чорна картинка, зображення, фото Валіза Decent 6428 Mini чорна картинка, зображення, фото Валіза Decent 6428 Mini чорна картинка, зображення, фото Валіза Decent 6428 Mini чорна картинка, зображення, фото

Валіза Decent 6428 Mini чорна

5921

1351,00 грн

Цього товару вже немає у наявності
 
Детальніше

Валіза Decent 6428 Mini чорна на 2-х колесах.


Якісна, дуже легка валіза французького бренду Decent. Спеціальна конструкція для авіа перельотів. Дана валіза виготовлена з спеціально розроблених легких компонентів, завдяки яким зменшується вага валізи, що є вирішенням проблеми обмеження ваги багажу під час авіаперельотів. Виготовлена з міцного і водостійкого поліестеру.
Усередині - одне велике основне відділення з ременями фіксації багажу, одне відділення на блискавці у вигляді великої кишені, є можливість збільшення обсягу валізи на 5 см. За рахунок кругової застібки-блискавки, розташованої на передній панелі валізи.
Також на передній панелі валізи є кишеня для дрібниць або документов.Сверху і збоку валізи розташовані ручки для перенесення в вертикальному або горизонтальному положеннях. На бічній стороні валізи маленькі ніжки для захисту і стійкості валізи в горизонтальному положеніі. Закриваеться валіза на навісний кодовий замок. На блискавці є два металевих кільця для можливого додаткового навісного замка.

 
Характеристики
МатеріалТканина
РозмірМалий
ВиробникDecent
Вага2.31
Кількість коліс2
Місткість41 л
Зовнішні габарити52x36x22 см

Напишіть відгук

Валіза Decent 6428 Mini чорна
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: