Валіза Gravitt 650 Mini червона картинка, зображення, фото
Валіза Gravitt 650 Mini червона картинка, зображення, фото
Валіза Gravitt 650 Mini червона картинка, зображення, фото Валіза Gravitt 650 Mini червона картинка, зображення, фото Валіза Gravitt 650 Mini червона картинка, зображення, фото Валіза Gravitt 650 Mini червона картинка, зображення, фото

Валіза Gravitt 650 Mini червона

7747

600,00 грн

Цього товару вже немає у наявності
 
Детальніше

Валіза Gravitt 650 Mini червона на 2-х колесах.


Бюджетна валіа торгової марки Gravitt - європейська якість за доступною ціною. Виготовлені з поліестеру марки 600D, особливо міцного синтетичного тканинного матеріалу. Відмінними характеристиками якого є легкість, зносостійкість, еластичність, непромокаемость. Внутрішній каркас надає жорстку форму валізи - ви можете не боятися його перенавантажити. Валіза цієї моделі для надійності оснащена двома великими міцними поліуретановими колесами на металевих підшипниках. Це дозволяє власнику пересувати валізу практично по будь-якій поверхні без ризику поломки коліс і без особливих зусиль. Легкому пересуванню сприяє і зручна телескопічна ручка (тролі-система) з можливістю фіксації в двох положеннях.
Валіза має дві надійні ручки (зверху і збоку) для перенесення його в вертикальному або горизонтальному положеннях. Його можна поставити як у вертикальному так і горизонтальному положенні - для цього є пластикові ніжки внизу і збоку валізи. Велика кількість кишень і внутрішніх відділень дозволяє комфортно розмістити різні групи речей окремо один від одного - це і дві великі зовнішні кишені з окремими блискавками на передній стороні валізи і внутрішньою кишеню з міцної сітки. І, звичайно ж, основне містке відділення, має спеціальні ремінці для фіксації багажу. А якщо раптом щось не влізло, ви завжди можете скористатися розширенням до 5 см і збільшити обсяг вашої валізи.
Для захисту вашого багажу, валіза оснащена вбудованим кодовим замком. Блискавки, закривають основне відділення, мають спеціальні «собачки», які заходять в кодовий замок.

 
Характеристики
МатеріалТканина
КолірЧервоний
РозмірМалий
ВиробникGravitt
Вага2,5 кг
Кількість коліс2
Місткість48 л
Зовнішні габарити55x35x25 см

Напишіть відгук

Валіза Gravitt 650 Mini червона
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 10 товарів зі знижкою: