Валіза Airtex 280 Jupiter Maxi жовта картинка, зображення, фото
Валіза Airtex 280 Jupiter Maxi жовта картинка, зображення, фото
Валіза Airtex 280 Jupiter Maxi жовта картинка, зображення, фото Валіза Airtex 280 Jupiter Maxi жовта картинка, зображення, фото Валіза Airtex 280 Jupiter Maxi жовта картинка, зображення, фото Валіза Airtex 280 Jupiter Maxi жовта картинка, зображення, фото Валіза Airtex 280 Jupiter Maxi жовта картинка, зображення, фото Валіза Airtex 280 Jupiter Maxi жовта картинка, зображення, фото

Валіза Airtex 280 Jupiter Maxi жовта

28587

4520,00 грн

Цього товару вже немає у наявності
 
Детальніше

Пропонуємо Вашій увазі нову модель від Airtex, яка є виразом легкості, а яскраві кольори - і сучасні форми роблять її унікальною і впізнаваною. Ця модель виготовлена ​​з легкого і ударостійкого поліпропілену. Текстурна поверхню валізи зменшує ймовірність пошкодження під час подорожей.

Характеристики:

Матеріал: поліпропілен

Розмір: 48 x 29 x 75 см.

Вага: 4.2 кг.

Об'єм: 105 л.


Виробник: Airtex (Франція)

Опис товару:

Чемодан оснащений чотирма спареними стійкими колесами, які вільно обертаються на 360 градусів.
Замок з функцією TSA (замок з тризначним кодом, схвалений Адміністрацією транспортної безпеки США). Звертаємо Вашу увагу, що ключ до такого замку є тільки у співробітників митниці і спецслужб! Червоний ромб на корпусі замку, це міжнародна маркування на відповідність стандарту TSA.
Чемодан оснащений телескопічною ручкою з кнопкою регулювання висоти, також є ручки на бічній і верхній поверхні, виконані з пластика, для зручності перенесення.
Чемодан закривається на водотталківающую блискавку, всередині передбачені притискні ремені для багажу в одному відділенні, друге закривається текстильної кришкою на блискавки.

 
Характеристики
МатеріалПоліпропілен
КолірЖелтый
РозмірВеликий
ВиробникAirtex (Франція)
Вага4.2 кг
Кількість коліс4
Вид виробуВаліза
МеханізмБлискавка
Місткість105 л
Зовнішні габарити48x29x75 см

Напишіть відгук

Валіза Airtex 280 Jupiter Maxi жовта
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 10 товарів зі знижкою: