Валіза Airtex 6522 Midi синя картинка, зображення, фото
Валіза Airtex 6522 Midi синя картинка, зображення, фото
Валіза Airtex 6522 Midi синя картинка, зображення, фото Валіза Airtex 6522 Midi синя картинка, зображення, фото Валіза Airtex 6522 Midi синя картинка, зображення, фото Валіза Airtex 6522 Midi синя картинка, зображення, фото Валіза Airtex 6522 Midi синя картинка, зображення, фото Валіза Airtex 6522 Midi синя картинка, зображення, фото

Валіза Airtex 6522 Midi синя

29324

3770,00 грн

Цього товару вже немає у наявності
 
Детальніше

Найлегші в своєму класі валізи! Матеріал стійкий до впливу або тиску, і форма допомагає максимально використовувати внутрішню частину валізи. Жорсткі боки, задня стінка і дно забезпечує йому стабільну форму, Ви можете без турбот перевозити свій багаж. Ідеально підходить для авіаперельотів, де багаж особливо вразливим до пошкоджень.   

Особливості зовнішні:

  • подвійний антизламний замок.
  • валіза виготовлена з нейлону щільністю 600 D. Основні переваги цього матеріалу це легка вага, тканина має водовідштовхувальні властивості, зносостійкість а також легко очищається від бруду.
  • фронтальна кишеня на блискавці для особистих речей.
  • ручки: зверху - для ручного перенесення валізи в вертикальному положенні, а також для зручного захвату і піднесення валізи - ручка знизу.
  • чотириколісна система (колеса подвійні) забезпечує безшумний і плавний хід. Радіус обертання 360 градусів.
  • багаж надійно захищений замком з функцією TSA (замок з тризначним кодом, схвалений Адміністрацією транспортної безпеки США). Звертаємо Вашу увагу, що ключ до такого замку є тільки у співробітників митниці і спецслужб! Червоний ромб на корпусі замку, це міжнародне маркування на відповідність стандарту TSA.

Особливості внутрішні:

  • основне відділення з фіксуючими ременями.
  • бічна кишеня на замку.
 
Характеристики
МатеріалНейлон 600d
ВиробникAirtex (Франція)
КолірСиний
Вага2.6
Кількість коліс4
Місткість67 л
Зовнішні габарити65 x 41 x 25 см

Напишіть відгук

Валіза Airtex 6522 Midi синя
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 10 товарів зі знижкою: