Валіза і кейс Madisson 02002 рожеві картинка, зображення, фото
Валіза і кейс Madisson 02002 рожеві картинка, зображення, фото
Валіза і кейс Madisson 02002 рожеві картинка, зображення, фото Валіза і кейс Madisson 02002 рожеві картинка, зображення, фото Валіза і кейс Madisson 02002 рожеві картинка, зображення, фото Валіза і кейс Madisson 02002 рожеві картинка, зображення, фото Валіза і кейс Madisson 02002 рожеві картинка, зображення, фото Валіза і кейс Madisson 02002 рожеві картинка, зображення, фото Валіза і кейс Madisson 02002 рожеві картинка, зображення, фото Валіза і кейс Madisson 02002 рожеві картинка, зображення, фото Валіза і кейс Madisson 02002 рожеві картинка, зображення, фото Валіза і кейс Madisson 02002 рожеві картинка, зображення, фото Валіза і кейс Madisson 02002 рожеві картинка, зображення, фото Валіза і кейс Madisson 02002 рожеві картинка, зображення, фото Валіза і кейс Madisson 02002 рожеві картинка, зображення, фото Валіза і кейс Madisson 02002 рожеві картинка, зображення, фото Валіза і кейс Madisson 02002 рожеві картинка, зображення, фото Валіза і кейс Madisson 02002 рожеві картинка, зображення, фото

Валіза і кейс Madisson 02002 рожеві

29374

2750,00 грн

Цього товару вже немає у наявності
 
Детальніше

Madisson Jakarta 3 - 55 см і кейс мають все, щоб порадувати туристів, які регулярно подорожують на вихідних. Цей набір складається з валізи і кейса, зробленого з АБС-пластика, що гарантує їм хорошу міцність і дійсно помітну легкість. Компактний розмір цієї валізи дозволяє носити з собою корисні речі на термін менше тижня, займаючи при цьому мінімум місця. Він також сумісний зі стандартами салону EasyJet. Зручний і практичний, цей набір з елегантним сучасним дизайном також пропонується по дійсно дуже розумною ціною!

Усередині валізу Madisson Jakarta 3 має 2 відділення з текстильної підкладкою для акуратного розміщення одягу та інших предметів першої необхідності для комфортного проживання під час вашого перебування. Велика кишеня на блискавці дозволяє, наприклад, відокремити модні аксесуари або нижню білизну. Для надійної фіксації складених стопок білизни в ньому є розділовий лоток на блискавки і 2 еластичних ременя-метелики.

Чемодан Madisson Jakarta 3 зручно переміщається на чотирьох колесах, що обертаються в різних напрямках. Таким чином, він може прослизнути поруч з вами в довгих коридорах аеропортів або котиться за вами. Його 2 ручки дозволяють легко взяти його, щоб перетнути сходовий проліт, виходячи з дому чи під час пересадки в метро. Його кодова блокування дозволяє легко заблокувати його вміст. При бажанні можна вставити навісний замок TSA (не входить в комплект) в його повзунки з отворами.

Туалетний столик Madisson Jakarta 3 пропонує великий простір для зберігання речей, розділене на 2 відділення з підкладкою, оснащених гнучкою перегородкою на блискавці. Це дозволяє легко викинути все туалетні приналежності (гель для душу, дезодорант і т. Д.). Для невеликих аксесуарів або набору для макіяжу в ньому також є великий карман на блискавці. Щоб носити його з собою всюди, він забезпечений декількома варіантами перенесення:
його 2 широкі ручки, регульований знімний плечовий ремінь або задня петля, що дозволяє закріпити його на візку для чемодана.
Нарешті, чемодан і кейс забезпечені жорсткими посиленнями, що забезпечують кращу ударостійкість.

розміри кейсу 35 x 32 x 18 см, 18 L, 0.75 кг

 
Характеристики
МатеріалABS пластик
КолірРожевий
Вага2.6 кг
Кількість коліс4
РозмірМалий
Країна походженняФранція
Місткість44 л
Зовнішні габарити55х37х24 см

Напишіть відгук

Валіза і кейс Madisson 02002 рожеві
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 6 товарів зі знижкою: