Валіза Airtex 623 Worldline Midi жовта картинка, зображення, фото
Валіза Airtex 623 Worldline Midi жовта картинка, зображення, фото
Валіза Airtex 623 Worldline Midi жовта картинка, зображення, фото Валіза Airtex 623 Worldline Midi жовта картинка, зображення, фото Валіза Airtex 623 Worldline Midi жовта картинка, зображення, фото Валіза Airtex 623 Worldline Midi жовта картинка, зображення, фото Валіза Airtex 623 Worldline Midi жовта картинка, зображення, фото Валіза Airtex 623 Worldline Midi жовта картинка, зображення, фото Валіза Airtex 623 Worldline Midi жовта картинка, зображення, фото Валіза Airtex 623 Worldline Midi жовта картинка, зображення, фото Валіза Airtex 623 Worldline Midi жовта картинка, зображення, фото Валіза Airtex 623 Worldline Midi жовта картинка, зображення, фото

Валіза Airtex 623 Worldline Midi жовта

29535

2600,00 грн

- +

 
Детальніше

Чемодан Airtex Worldline 623 відрізняється своїм стилем, практичністю і зручністю переміщення, що дозволяє комфортно подорожувати в будь-яких напрямках. Він має гарний рифлений корпус з зернистою обробкою. Хорошу зносостійкість і стійкість до подряпин забезпечує ABS Полікарбонат * пластик з якого він зроблений. Невеликий розмір валізи ідеально підійде для вихідних або відпустки. Також він сумісний з багатьма стандартами перевезення ручної поклажі в салоні літака (EasyJet, Ryanair, Air France і т.д.).

Комфорт і маневреність валізи Airtex Worldline 623 забезпечують:

  • 4 подвійних колеса, які можуть обертатися на 360 °,
  • телескопічна. м'яка на дотик, подвійна ручка з регульованим положенням.

Ці пристрої дозволяють легко буксирувати його або легко захоплювати при необхідності (підніматися по сходах, поміщати в багажник транспортного засобу і т.д.).

Чотириколісний чемодан Worldline 623 має 2 відділення з гнучким розділовим відсіком і 2 еластичних ременя-метелики. Светри, сорочки, штани і туалетні приналежності знайдуть там легке місце, і при цьому вони будуть в хорошому стані протягом всієї поїздки. Карман на блискавці ідеально підходить для невеликих особистих речей, модних аксесуарів або важливих паперів. Внутрішня підкладка прекрасно захищає речі від вологості навколишнього середовища. Нарешті, щоб заблокувати доступ до вмісту валізи, повзунки його блискавки можна закріпити у вбудованому кодовому замку.

 
Характеристики
МатеріалAB+ Полікарбонат
КолірЖелтый
ВиробникAirtex (Франція)
РозмірСредний
Вага3.4 кг
Кількість коліс4
ФормаВертикальна
Країна походженняФранція
МеханізмБлискавка
Для когоУнисекс
Місткість70 л
Зовнішні габарити66x42x26+5 см

Напишіть відгук

Валіза Airtex 623 Worldline Midi жовта
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: