Валіза Airtex 581 Mimas Maxi рожева картинка, зображення, фото
Валіза Airtex 581 Mimas Maxi рожева картинка, зображення, фото
Валіза Airtex 581 Mimas Maxi рожева картинка, зображення, фото Валіза Airtex 581 Mimas Maxi рожева картинка, зображення, фото Валіза Airtex 581 Mimas Maxi рожева картинка, зображення, фото

Валіза Airtex 581 Mimas Maxi рожева

29600

2639,00 грн

Цього товару вже немає у наявності
 
Детальніше

М'яка валіза Airtex Mimas 581 з кольорового нейлону має дуже стильний і сучасний вигляд. Легка та функціональна, вона ідеально підійде для нетривалих подорожей або як ручна поклажа в салон літака.

У 4-колісній валізі Airtex Mimas є відділення з двома регульованими утримують ременями, які ідеально підійде для зберігання одягу. 2 сітчастих кишені на блискавці дозволяють зберігати аксесуари, нижня білизна і предмети особистої гігієни. Щоб ефективно захистити вміст від дощу і вологості валізу всередині повністю обшитий підкладкою. Два передніх кишені на блискавці дозволяють помістити речі першої необхідності.

Валіза на коліщатках Airtex Mimas можна зручно волочити за допомогою телескопічної ручки і 4 здвоєних різноспрямованих коліс. Для перенесення в руці передбачені 2 посилені ручки. Для безпеки багажу в комплекті з валізою йде навісний кодовий замок. Для запобігання ударам і передчасного зносу валізу забезпечений бічними захисними посиленнями.

 
Характеристики
МатеріалНейлон 1680 ден
КолірРозовый
Вага2.9 кг
ВиробникAirtex (Франція)
Кількість коліс4
ФормаВертикальна
РозмірБольшой
Країна походженняФранція
МеханізмБлискавка
Для когоУнисекс
Місткість82 л
Зовнішні габарити80x46x28 см

Напишіть відгук

Валіза Airtex 581 Mimas Maxi рожева
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 6 товарів зі знижкою: