Валіза Madisson 01303 Maxi червона картинка, зображення, фото
Валіза Madisson 01303 Maxi червона картинка, зображення, фото
Валіза Madisson 01303 Maxi червона картинка, зображення, фото Валіза Madisson 01303 Maxi червона картинка, зображення, фото Валіза Madisson 01303 Maxi червона картинка, зображення, фото Валіза Madisson 01303 Maxi червона картинка, зображення, фото Валіза Madisson 01303 Maxi червона картинка, зображення, фото Валіза Madisson 01303 Maxi червона картинка, зображення, фото Валіза Madisson 01303 Maxi червона картинка, зображення, фото Валіза Madisson 01303 Maxi червона картинка, зображення, фото Валіза Madisson 01303 Maxi червона картинка, зображення, фото Валіза Madisson 01303 Maxi червона картинка, зображення, фото Валіза Madisson 01303 Maxi червона картинка, зображення, фото Валіза Madisson 01303 Maxi червона картинка, зображення, фото Валіза Madisson 01303 Maxi червона картинка, зображення, фото

Валіза Madisson 01303 Maxi червона

35939

2980,00 грн

Цього товару вже немає у наявності
 
Детальніше

Валіза Madisson Merida 77 см поєднує в собі маневреність, функціональність та відносно гарну зносостійкість, щоб спростити поїздку у відпустку! Його корпус з АБС-пластику із зернистою обробкою проти подряпин доступний у різних кольорах, повних бадьорості або більш стриманих, щоб адаптуватися до індивідуальних уподобань та бути пізнаваним навіть здалеку, що особливо зручно в аеропорту. Його можна буксирувати з комфортом і він пропонує достатньо місця для зберігання речей всієї родини. Якщо брак місця ще відчувається, його вставка на блискавці дозволяє збільшити місткість до 115 L. Його дуже доступна ціна повинна вас порадувати.

Валіза Madisson Merida, що розширюється, приємно переміщається завдяки телескопічній ручці і 4 колесам, що обертаються в різних напрямках. Таким чином, його можна буксирувати ззаду чи поруч залежно від обставин. Для перенесення в руці він також оснащений двома гнучкими ручками. З точки зору безпеки, можна заблокувати доступ до його вмісту, використовуючи кодовий замок або вставивши замок (не входить у комплект) у повзунках, пронизаних його блискавкою. Для додаткового захисту від ударів він має жорсткі бічні посилення.

Валіза Madisson Merida має 2 великі відділення на підкладці, гнучкий розділовий лоток на блискавці, сітчасту кишеню на блискавці та 2 еластичні ремені-метелики для швидкої та легкої організації свого вмісту. Об'ємний одяг (куртки, штани і т. д.) легко розмістити на одній стороні, а сорочки, футболки та туалетне приладдя, наприклад, на іншій. Для модних аксесуарів та особистих речей ви можете розраховувати на їх сітчасту кишеню, щоб знайти їх у найкоротші терміни.

 
Характеристики
МатеріалABS пластик
Для когоУнисекс
КолірКрасный
ФормаВертикальна
РозмірБольшой
Країна походженняФранція
МеханізмБлискавка
Кількість коліс4
ВиробникMadisson (Франція)
Вага4 кг
Місткість115 л
Зовнішні габарити77х48х30 см

Напишіть відгук

Валіза Madisson 01303 Maxi червона
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: