Валіза Snowball 91903 Midi графітова картинка, зображення, фото
Валіза Snowball 91903 Midi графітова картинка, зображення, фото
Валіза Snowball 91903 Midi графітова картинка, зображення, фото Валіза Snowball 91903 Midi графітова картинка, зображення, фото Валіза Snowball 91903 Midi графітова картинка, зображення, фото Валіза Snowball 91903 Midi графітова картинка, зображення, фото Валіза Snowball 91903 Midi графітова картинка, зображення, фото Валіза Snowball 91903 Midi графітова картинка, зображення, фото Валіза Snowball 91903 Midi графітова картинка, зображення, фото Валіза Snowball 91903 Midi графітова картинка, зображення, фото Валіза Snowball 91903 Midi графітова картинка, зображення, фото Валіза Snowball 91903 Midi графітова картинка, зображення, фото Валіза Snowball 91903 Midi графітова картинка, зображення, фото Валіза Snowball 91903 Midi графітова картинка, зображення, фото Валіза Snowball 91903 Midi графітова картинка, зображення, фото Валіза Snowball 91903 Midi графітова картинка, зображення, фото

Валіза Snowball 91903 Midi графітова

38723

3590,00 грн

Цього товару вже немає у наявності
 
Детальніше

Валіза Snowball Jean 67 см має сучасне непідвладне часу покриття з ефектом деніму. Його велика ємність, понад 60 літрів, дозволяє вам повною мірою насолодитися одним-двома тижнями відпустки, взявши з собою все найнеобхідніше. Його коліщата так само прості в користуванні, як і безшумні, для вашого більшого комфорту. Його організація оригінальна і пропонує вам велике та дуже функціональне місце для зберігання речей. І, нарешті, відмінне співвідношення ціна/якість, щоб ви могли провести відпустку максимально ефективно.

Ця м'яка валіза Snowball Jean має два відділення, розділені м'яким верхом, який ретельно закривається на міцну блискавку. У першого є 4 регульовані ремені, щоб одяг залишався на місці під час транспортування. Що стосується другого відділення, менш глибокого, в ньому можна зберігати туалетне приладдя, взуття, делікатну білизну або навіть куртки та пальта, які відмінно утримуватимуться двома еластичними ременями. Дві кишені на блискавці спереду дозволяють завжди тримати під рукою квитки на поїзд або літак, посвідчення особи чи навіть книги та журнали для розваг. Важливо вказати, що ця валіза має сильфони, що розширюються, щоб збільшити його місткість до додаткових 10 л.

Валіза Snowball Jean забезпечує приємне і плавне транспортування, він оснащений телескопічною двотрубною ручкою і чотирма різноспрямованими колесами для ідеального управління траєкторією руху на дорозі, а також для більшої легкості. Дві ручки для перенесення, бічна та передня, дозволяють швидко підняти валізу і покласти її в багажник поїзда або в багажник вагона. Навколо валізи розміщено посилення, щоб максимально вберегти його від зносу. Нарешті, щоб запобігти злому та гарантувати вам велику безпеку, він оснащений кодовим замком TSA, який ідеально підходить, зокрема, для поїздок до США. На передні кишені можна додати замок, оскільки повзунки просвердлені.

 
Характеристики
РозмірСередній
МатеріалПолиестер
КолірГрафітовий
ВиробникSnowball (Франція)
Вага3,5 кг
Кількість коліс4
Місткість65 л
Зовнішні габарити66х41х26+4 см

Напишіть відгук

Валіза Snowball 91903 Midi графітова
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: