Валіза Snowball 91903 Mini червона картинка, зображення, фото
Валіза Snowball 91903 Mini червона картинка, зображення, фото
Валіза Snowball 91903 Mini червона картинка, зображення, фото Валіза Snowball 91903 Mini червона картинка, зображення, фото Валіза Snowball 91903 Mini червона картинка, зображення, фото Валіза Snowball 91903 Mini червона картинка, зображення, фото Валіза Snowball 91903 Mini червона картинка, зображення, фото Валіза Snowball 91903 Mini червона картинка, зображення, фото Валіза Snowball 91903 Mini червона картинка, зображення, фото Валіза Snowball 91903 Mini червона картинка, зображення, фото Валіза Snowball 91903 Mini червона картинка, зображення, фото Валіза Snowball 91903 Mini червона картинка, зображення, фото Валіза Snowball 91903 Mini червона картинка, зображення, фото Валіза Snowball 91903 Mini червона картинка, зображення, фото Валіза Snowball 91903 Mini червона картинка, зображення, фото

Валіза Snowball 91903 Mini червона

38724

2150,00 грн

Цього товару вже немає у наявності
 
Детальніше

Валіза Snowball Jean 55 см має сучасний вигляд завдяки поліестероловому покриттю, що за кольором нагадує джинсові джинси. Його невеликі розміри дозволяють взяти з собою все необхідне довгі вихідні, залишивши при цьому в салоні літака. Він також відповідає стандартам салону дуже строгої компанії EasyJet, Ryanair, МАУ. Він абсолютно маневрений для подорожей, сповнених комфорту. Він також має продумане внутрішнє планування, що дозволяє легко та ефективно організувати його вміст. У разі дощу вміст захищений від вологості навколишнього середовища завдяки текстильній підкладці.

У валізі Snowball Jean є місце для зберігання, розділене на 2 відділення: одне глибоке для громіздких предметів (пара взуття, штани та светр), інше відносно тонке і має поділ у тканині на блискавці, що дозволяє надійно утримувати речі та делікатну білизну. Щоб добре складений одяг не пом'явся під час подорожі, також є 4 ремені, що регулюються. Зовні дві передні кишені на блискавці пропонують додаткові можливості для зберігання речей.

Валіза Snowball Jean з чотирма подвійними колесами і регульованою телескопічною ручкою з подвійною трубкою можна легко буксирувати ззаду або поруч. Його висока ручка має м'яку підкладку, щоб полегшити захоплення, наприклад, при підйомі сходами. Збоку кодовий замок TSA спрощує захист вмісту. Його тризначну комбінацію можна персоналізувати за першому використанні. Його просвердлені повзунки дозволяють використовувати навісний замок, якщо це необхідно або краще вбудованого замка. Нарешті, варто відзначити наявність захисного посилення на нижній стороні, щоб запобігти швидкому зносу його покриття.

 
Характеристики
МатеріалПоліестер
КолірКрасный
РозмірМалий
Кількість коліс4
ВиробникSnowball (Франція)
Вага2,7 кг
Місткість36 л
Зовнішні габарити55х36х20 см

Напишіть відгук

Валіза Snowball 91903 Mini червона
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: