Валіза Madisson 03103 Maxi фіолетова картинка, зображення, фото
Валіза Madisson 03103 Maxi фіолетова картинка, зображення, фото
Валіза Madisson 03103 Maxi фіолетова картинка, зображення, фото Валіза Madisson 03103 Maxi фіолетова картинка, зображення, фото Валіза Madisson 03103 Maxi фіолетова картинка, зображення, фото Валіза Madisson 03103 Maxi фіолетова картинка, зображення, фото Валіза Madisson 03103 Maxi фіолетова картинка, зображення, фото Валіза Madisson 03103 Maxi фіолетова картинка, зображення, фото Валіза Madisson 03103 Maxi фіолетова картинка, зображення, фото Валіза Madisson 03103 Maxi фіолетова картинка, зображення, фото Валіза Madisson 03103 Maxi фіолетова картинка, зображення, фото

Валіза Madisson 03103 Maxi фіолетова

39395

2980,00 грн

Цього товару вже немає у наявності
 
Детальніше

Валіза Madisson Samara 75 см дозволяє мандрівникам, що вирушають на тривале перебування, або великим сім'ям, серед іншого, взяти з собою все необхідне з комфортом та організованістю. Корпус з АБС-пластику має зернисту обробку, стійку до подряпин, та гарну графічну канавку. Його різні яскраві або класичніші кольори дозволяють кожному знайти модель на свій смак. Він приємно котиться поряд з вами або позаду вас завдяки 4 різноспрямованим колесам. Щоб вас радувати, він пропонується за дуже гарним співвідношенням ціна/якість.

Чотириколісна валіза Madisson Samara має 2 просторі відділення з внутрішнім оздобленням. Там можна легко розібрати запасний одяг, об'ємний одяг, туалетне приладдя та зайві пари взуття. Невелику білизну або будь-які особисті речі можна розкласти у великій сітчастій кишені на блискавці. Щоб уникнути появи негарних складок, ви можете розраховувати на його гнучкий розділовий лоток на блискавці та 2 ремені-метелики.

Валіза Madisson Samara переміщається з комфортом завдяки 4 коліщаткам, що повертається на 360°, та візку з подвійною тростиною. Щоб тримати його в руці, особливо коли він сідає в поїзд або кладе на багажник, ви можете взяти його за одну з двох гнучких ручок. Його зашифрований кодовий замок дозволяє в найкоротші терміни заблокувати доступ до вмісту для подорожей, що проходять під знаком безтурботності.

 
Характеристики
МатеріалABS пластик
КолірФіолетовий
ВиробникMadisson (Франція)
Кількість коліс4
ФормаВертикальна
РозмірВеликий
Країна походженняФранція
МеханізмБлискавка
Вага (кг)3.9
Для когоУнисекс
Місткість97 л
Зовнішні габарити75х48х30 см

Напишіть відгук

Валіза Madisson 03103 Maxi фіолетова
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 6 товарів зі знижкою: