Валіза Airtex 629 Midi Worldline Tampa коричнева картинка, зображення, фото
Валіза Airtex 629 Midi Worldline Tampa коричнева картинка, зображення, фото
Валіза Airtex 629 Midi Worldline Tampa коричнева картинка, зображення, фото Валіза Airtex 629 Midi Worldline Tampa коричнева картинка, зображення, фото Валіза Airtex 629 Midi Worldline Tampa коричнева картинка, зображення, фото Валіза Airtex 629 Midi Worldline Tampa коричнева картинка, зображення, фото Валіза Airtex 629 Midi Worldline Tampa коричнева картинка, зображення, фото Валіза Airtex 629 Midi Worldline Tampa коричнева картинка, зображення, фото Валіза Airtex 629 Midi Worldline Tampa коричнева картинка, зображення, фото Валіза Airtex 629 Midi Worldline Tampa коричнева картинка, зображення, фото Валіза Airtex 629 Midi Worldline Tampa коричнева картинка, зображення, фото Валіза Airtex 629 Midi Worldline Tampa коричнева картинка, зображення, фото Валіза Airtex 629 Midi Worldline Tampa коричнева картинка, зображення, фото Валіза Airtex 629 Midi Worldline Tampa коричнева картинка, зображення, фото

Валіза Airtex 629 Midi Worldline Tampa коричнева

43465

3000,00 грн

Товар у наявності

- +

 
Детальніше

Валіза Worldline Tampa спрощує підготовку до двотижневого перебування. Розширювана місткість до 75 л у поєднанні з продуманим компонуванням дозволяє ретельно класифікувати всі ваші речі. Щоб подбати про його вміст за будь-якої погоди, ви можете розраховувати на корпус з АБС-пластику. Він має додаткове оздоблення під шкіру для характерного вигляду, який легко впізнати на багажній стрічці в аеропорту. Його приємний пристрій кочення обіцяє комфортабельні подорожі. Його доступна ціна має вас переконати.

Валіза Worldline Tampa має 2 відділення з підкладкою, м'який розділовий лоток на блискавці та 2 еластичні ремені. Він дозволяє носити з собою змінний одяг, додаткові пари взуття, сумку для необхідного туалетного приладдя... Книжку можна зберігати окремо в сітчастій кишені на блискавці.

Валіза Worldline Tampa, що розширюється, плавно ковзає на 4 подвійних коліщатках, які обертаються в різних напрямках. Його телескопічна ручка дозволяє буксирувати за собою або тягнути збоку. Жорсткі посилення надають йому додаткового захисту від можливих ударів. Нарешті, щоб заблокувати доступ до вмісту, він оснащений кодовим замком.

 
Характеристики
РозмірСредний
МатеріалABS пластик
КолірКоричневий
ВиробникAirtex (Франція)
Кількість коліс4
Вид виробуВаліза
МеханізмБлискавка
Вага (кг)3.6
Місткість63x41x27 см
Зовнішні габарити66×44×25+5 см

Напишіть відгук

Валіза Airtex 629 Midi Worldline Tampa коричнева
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: