Валіза Airtex 645 Mini Polaris чорна картинка, зображення, фото
Валіза Airtex 645 Mini Polaris чорна картинка, зображення, фото
Валіза Airtex 645 Mini Polaris чорна картинка, зображення, фото Валіза Airtex 645 Mini Polaris чорна картинка, зображення, фото Валіза Airtex 645 Mini Polaris чорна картинка, зображення, фото Валіза Airtex 645 Mini Polaris чорна картинка, зображення, фото Валіза Airtex 645 Mini Polaris чорна картинка, зображення, фото Валіза Airtex 645 Mini Polaris чорна картинка, зображення, фото Валіза Airtex 645 Mini Polaris чорна картинка, зображення, фото Валіза Airtex 645 Mini Polaris чорна картинка, зображення, фото Валіза Airtex 645 Mini Polaris чорна картинка, зображення, фото Валіза Airtex 645 Mini Polaris чорна картинка, зображення, фото Валіза Airtex 645 Mini Polaris чорна картинка, зображення, фото Валіза Airtex 645 Mini Polaris чорна картинка, зображення, фото

Валіза Airtex 645 Mini Polaris чорна

43489

2460,00 грн

Товар у наявності

- +

 
Детальніше

Валіза Airtex Polaris блискуче поєднує в собі міцну конструкцію з поліпропілену, оригінальну систему замків і чудову маневреність. Його невеликий формат підходить для довгих вихідних. Багато авіакомпаній (включно з Ryanair і EasyJet) допускають його в салон літака, щоб спростити ваш виліт під час відпустки.

Валіза Airtex Polaris на 4 колесах має 2 відділення на підкладці, лоток-перегородку на блискавці, велику сітчасту кишеню на блискавці, маленьку кишеню на блискавці та 2 регульовані фіксуючі ремені. Таким чином легко зберігати об’ємний одяг, делікатну білизну, засоби особистої гігієни тощо.

Валіза Airtex Polaris плавно ковзає на 4 подвійних колесах, що обертаються на 360°. Його регульована телескопічна ручка дозволяє обертати його позаду або поруч. Його ручки для перенесення дозволяють легко тримати його вручну, щоб піднятися по сходах або помістити його в багажник автомобіля. Його запірний пристрій із 3-точковими кріпленнями рами оснащений кодовим замком TSA для швидкого та легкого закріплення.

 
Характеристики
РозмірМалий
МатеріалПоліпропілен
КолірЧерный
ВиробникAirtex (Франція)
Вид виробуВаліза
МеханізмТри Замки
Кількість коліс4
Вага (кг)3.34
Місткість36 л
Зовнішні габарити55х37х20 см

Напишіть відгук

Валіза Airtex 645 Mini Polaris чорна
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: