Валіза Airtex 620 Worldline Mini чорна картинка, зображення, фото
Валіза Airtex 620 Worldline Mini чорна картинка, зображення, фото
Валіза Airtex 620 Worldline Mini чорна картинка, зображення, фото Валіза Airtex 620 Worldline Mini чорна картинка, зображення, фото Валіза Airtex 620 Worldline Mini чорна картинка, зображення, фото Валіза Airtex 620 Worldline Mini чорна картинка, зображення, фото Валіза Airtex 620 Worldline Mini чорна картинка, зображення, фото Валіза Airtex 620 Worldline Mini чорна картинка, зображення, фото Валіза Airtex 620 Worldline Mini чорна картинка, зображення, фото Валіза Airtex 620 Worldline Mini чорна картинка, зображення, фото Валіза Airtex 620 Worldline Mini чорна картинка, зображення, фото Валіза Airtex 620 Worldline Mini чорна картинка, зображення, фото Валіза Airtex 620 Worldline Mini чорна картинка, зображення, фото Валіза Airtex 620 Worldline Mini чорна картинка, зображення, фото Валіза Airtex 620 Worldline Mini чорна картинка, зображення, фото Валіза Airtex 620 Worldline Mini чорна картинка, зображення, фото Валіза Airtex 620 Worldline Mini чорна картинка, зображення, фото

Валіза Airtex 620 Worldline Mini чорна

43616

1600,00 грн

- +

 
Детальніше

Валіза Worldline Agadir дозволяє взяти з собою все необхідне для спокійної роботи під час довгих вихідних. Місткість 44 л з можливістю розширення до 50 л означає. Його також приймають у салоні на багатьох рейсах, зокрема EasyJet. Ця валіза зі 100% поліестеру, яка легко транспортувати та зручно складати, відрізняється дуже хорошим співвідношенням ціна/якість.

Валіза Worldline Agadir з 4 подвійними колесами різноспрямованими поміститься скрізь. Його так само легко буксирувати на 2-х колесах за собою, як і на 4-х колесах поряд з вами. Його велика висока ручка дозволяє носити його в руці, щоб піднятися сходами.

Розширювана валіза Worldline Agadir має відділення з підкладкою, що підходить для кількох запасних речей та косметички. Щоб швидко знайти роман, який ви читаєте, просто покладіть його у велику внутрішню кишеню на блискавці. Його дві передні кишені дозволяють тримати під рукою деякі особисті речі, транспортні квитки і т. д. Нарешті, для спокійних поїздок він оснащений кодовим замком TSA та адресником.

 
Характеристики
РозмірМалий
МатеріалПоліестер
КолірЧорний
ВиробникAirtex (Франція)
Вид виробуВаліза
Кількість коліс4
Вага (кг)3.2
Країна походженняФранція
Місткість50 л
Зовнішні габарити55х39х23 см

Напишіть відгук

Валіза Airtex 620 Worldline Mini чорна
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: