Набір з 3 валіз Airtex 828 Cyllène рожевий картинка, зображення, фото
Набір з 3 валіз Airtex 828 Cyllène рожевий картинка, зображення, фото
Набір з 3 валіз Airtex 828 Cyllène рожевий картинка, зображення, фото Набір з 3 валіз Airtex 828 Cyllène рожевий картинка, зображення, фото Набір з 3 валіз Airtex 828 Cyllène рожевий картинка, зображення, фото Набір з 3 валіз Airtex 828 Cyllène рожевий картинка, зображення, фото Набір з 3 валіз Airtex 828 Cyllène рожевий картинка, зображення, фото Набір з 3 валіз Airtex 828 Cyllène рожевий картинка, зображення, фото Набір з 3 валіз Airtex 828 Cyllène рожевий картинка, зображення, фото Набір з 3 валіз Airtex 828 Cyllène рожевий картинка, зображення, фото Набір з 3 валіз Airtex 828 Cyllène рожевий картинка, зображення, фото Набір з 3 валіз Airtex 828 Cyllène рожевий картинка, зображення, фото

Набір з 3 валіз Airtex 828 Cyllène рожевий

43621

8580,00 грн

Цього товару вже немає у наявності
 
Детальніше

Набір з 3-х валіз Airtex Cyllène призначений для спрощення туристичних поїздок, що регулярно вирушають на край світу, великих сімей... Його валіза вихідного дня приймається в салон багатьма авіакомпаніями, включаючи EasyJet і Air France. 2 великі валізи, що розширюються, ідеально підходять для тривалого проживання. Ці 3 валізи ретельно розроблені з міцного поліестеру зі стільниковим оздобленням. Щоб нічого не зіпсувати, ці зручні та практичні валізи також пропонуються за дуже гарним співвідношенням ціна/якість.

Чотириколісні валізи Airtex Cyllène мають одне повністю викладене відділення. Таким чином, туди легко складати купи одягу. Щоб утримувати їх на місці під час транспортування, всі ці валізи оснащені 4 ременями, що регулюються. Особисті речі, туалетне приладдя та модні аксесуари можна зберігати у водонепроникній кишені на підкладці або в сітчастій кишені на блискавці. Спереду 2 інших кишені на блискавці забезпечують додаткові можливості для зберігання роману, квитків на транспорт і т.д.

Валіза Airtex Cyllene можна буксирувати без особливих зусиль завдяки наявності 4-х різноспрямованих коліс та телескопічної рукоятки з подвійною тростиною (регульоване положення лише залежно від розміру корпусу). Щоб подолати перешкоду, їх можна тримати рукою, взявшись за одну із двох ручок для перенесення. З точки зору безпеки ніщо не забуте завдяки міцній застібці-блискавці та утопленому кодовому замку TSA.

розміри:


Малий S: 55 x 35 x 22 см
Вага: 2,45 кг
Об'єм : 38 л


Середній M: 68 x 41 x 26 см

Вага: 3,2 кг

Об'єм : 65 л


Великий L: 78 x 48 x 30 см

Вага: 3,55 кг
Об'єм : 100 л

 
Характеристики
МатеріалПоліестер
КолірРожевий
ВиробникAirtex (Франція)
Кількість коліс4
ФормаВертикальна
МеханізмБлискавка
Країна походженняФранція
Для когоУнисекс

Напишіть відгук

Набір з 3 валіз Airtex 828 Cyllène рожевий
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: