Валіза Airtex 620 Worldline Midi чорна картинка, зображення, фото
Валіза Airtex 620 Worldline Midi чорна картинка, зображення, фото
Валіза Airtex 620 Worldline Midi чорна картинка, зображення, фото Валіза Airtex 620 Worldline Midi чорна картинка, зображення, фото Валіза Airtex 620 Worldline Midi чорна картинка, зображення, фото Валіза Airtex 620 Worldline Midi чорна картинка, зображення, фото Валіза Airtex 620 Worldline Midi чорна картинка, зображення, фото Валіза Airtex 620 Worldline Midi чорна картинка, зображення, фото Валіза Airtex 620 Worldline Midi чорна картинка, зображення, фото Валіза Airtex 620 Worldline Midi чорна картинка, зображення, фото Валіза Airtex 620 Worldline Midi чорна картинка, зображення, фото Валіза Airtex 620 Worldline Midi чорна картинка, зображення, фото Валіза Airtex 620 Worldline Midi чорна картинка, зображення, фото Валіза Airtex 620 Worldline Midi чорна картинка, зображення, фото Валіза Airtex 620 Worldline Midi чорна картинка, зображення, фото

Валіза Airtex 620 Worldline Midi чорна

46484

2900,00 грн

- +

 
Детальніше

Валіза Worldline Agadir ідеально підходить для перевезення однієї одиниці багажу для всієї родини або для перевезення предметів першої необхідності для успішної тривалої відпустки на краю світу (3 тижні і більше). Його вставка, що розширюється, на блискавці дозволяє збільшити його об'єм (+ 12 л), щоб завжди було достатньо місця для доповнень в останню хвилину, покупок, зроблених під час відпустки... Легка конструкція з поліестеру в поєднанні з системою скручування є гарантами подорожей, поміщених під знак комфорту.

Розширювану валізу Worldline Agadir можна буксирувати на кінчиках ваших пальців за допомогою подвійної телескопічної ручки та 4 поворотних коліс на 360°. Зверху та збоку 2 м'які ручки дозволяють носити його в руках, якщо ви віддаєте перевагу. Його кодовий замок TSA забезпечує просте та швидке блокування. Позаду адресник дозволяє вказати контактні дані його власника.

Чотириколісна валіза Worldline Agadir має містке відділення з текстильною підкладкою, що утворює ефективний захист від вологості навколишнього середовища, і 4 регульовані фіксуючі ремені, що запобігають появі складок на добре складеній білизні. Велику сітчасту кишеню можна використовувати для зберігання туалетного приладдя, білизни, шарфів... Зовні є 2 інші кишені на блискавці, які дозволяють залишити деякі особисті речі доступними (дрібна вовна, кишеня для книг, посадковий талон тощо).

 
Характеристики
РозмірСредний
МатеріалПоліестер
КолірЧерный
ВиробникAirtex (Франція)
Вид виробуВаліза
Кількість коліс4
Вага (кг)3.6
Країна походженняФранція
Місткість77 л
Зовнішні габарити68х45х28+5 см

Напишіть відгук

Валіза Airtex 620 Worldline Midi чорна
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: