Валіза Madisson 32303 Mini Samui м'ятна картинка, зображення, фото
Валіза Madisson 32303 Mini Samui м'ятна картинка, зображення, фото
Валіза Madisson 32303 Mini Samui м'ятна картинка, зображення, фото Валіза Madisson 32303 Mini Samui м'ятна картинка, зображення, фото Валіза Madisson 32303 Mini Samui м'ятна картинка, зображення, фото Валіза Madisson 32303 Mini Samui м'ятна картинка, зображення, фото Валіза Madisson 32303 Mini Samui м'ятна картинка, зображення, фото Валіза Madisson 32303 Mini Samui м'ятна картинка, зображення, фото Валіза Madisson 32303 Mini Samui м'ятна картинка, зображення, фото Валіза Madisson 32303 Mini Samui м'ятна картинка, зображення, фото

Валіза Madisson 32303 Mini Samui м'ятна

48156

1150,00 грн

- +

 
Детальніше

Валіза Madisson Samui довжиною 55 см підходить для поїздок тривалістю менше тижня завдяки легкому корпусу з АБС-пластику та зменшеним розмірам, що дозволяють подорожувати в салоні літака на рейсах більшості компаній (Air France, EasyJet, Ryanair). Під сучасним дизайном, що складається з рельєфних ліній та зернистої поверхні, ховається функціональне планування та практична система буксирування. Він особливо привабливий своєю доступною ціною.

Усередині валізи Madisson Samui на підкладці є два відділення, в яких можна розмістити, наприклад, все необхідне, наприклад, на довгі вихідні. З одного боку два еластичні ремені використовуються для зберігання особистих речей, щоб не довелося їх гладити після прибуття. З іншого боку, яку бажано розташовувати зверху при відкритті валізи, гнучка панель на блискавці утримує важчі предмети, такі як пари взуття, сумка для туалетного приладдя та матеріали для читання, щоб зробити перебування валізи комфортнішим. Сітчаста кишеня, розташована в розділовому лотку, запобігає пошкодженню найтендітнішої білизни.

Валіза Madisson Samui можна переміщати кінчиками пальців завдяки висувній ручці, що регулюється по висоті, з подвійною трубкою. Чотири різноспрямовані колеса забезпечують плавне ковзання. Ручка, розташована зверху валізи, дозволяє при необхідності взяти його рукою, наприклад, щоб піднятися сходами або підняти в багажник автомобіля. Подорожуючи громадським транспортом, не забудьте замкнути блискавку вбудованим кодовим замком. Для додаткової безпеки можна встановити навісний замок (не входить у комплект поставки), вставивши його в перфоровані повзунки.

 
Характеристики
РозмірМалий
МатеріалABS пластик
КолірМ'ятний
ВиробникMadisson (Франція)
МеханізмБлискавка
Вага2.4 кг
Кількість коліс4
ФормаВертикальна
Країна походженняФранція
Для когоУнисекс
Місткість40 л
Зовнішні габарити54х37х20 см

Напишіть відгук

Валіза Madisson 32303 Mini Samui м'ятна
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: