Валіза Madisson 32303 Midi Samui шампань картинка, зображення, фото
Валіза Madisson 32303 Midi Samui шампань картинка, зображення, фото
Валіза Madisson 32303 Midi Samui шампань картинка, зображення, фото Валіза Madisson 32303 Midi Samui шампань картинка, зображення, фото Валіза Madisson 32303 Midi Samui шампань картинка, зображення, фото Валіза Madisson 32303 Midi Samui шампань картинка, зображення, фото Валіза Madisson 32303 Midi Samui шампань картинка, зображення, фото Валіза Madisson 32303 Midi Samui шампань картинка, зображення, фото Валіза Madisson 32303 Midi Samui шампань картинка, зображення, фото Валіза Madisson 32303 Midi Samui шампань картинка, зображення, фото Валіза Madisson 32303 Midi Samui шампань картинка, зображення, фото Валіза Madisson 32303 Midi Samui шампань картинка, зображення, фото Валіза Madisson 32303 Midi Samui шампань картинка, зображення, фото

Валіза Madisson 32303 Midi Samui шампань

48179

1850,00 грн

- +

 
Детальніше

Валіза Madisson Samui довжиною 65 см ідеально містка для проживання до двох тижнів. Щоб уникнути зайвої ваги, особливо при подорожі літаком, він виготовлений з АБС-пластику, особливо легкого матеріалу. Добре спланований і оснащений ергономічними буксирувально-переносними пристроями, він стане справжнім помічником у подорожі, тим більше, що його невисока ціна ніяк не позначиться на бюджеті відпустки. Щоб нічого не зіпсувати, він має сучасний вигляд, завдяки якому його легко помітити серед іншого багажу.

Подорожувати з валізою Madisson Samui легко завдяки телескопічній ручці, що регулюється по зростанню власника, та чотирьом колесам, що обертаються на 360°, які гнучко адаптуються до змін напрямку. Для перенесення в руці за потреби передбачені верхня ручка та бічна ручка. М'яке пластикове посилення робить їх дуже приємними на дотик. Чотири бічні ніжки запобігають пошкодженню корпусу валізи, коли він стоїть на землі. Щоб запобігти крадіжці, застібку-блискавку застібає кодовий замок. Також можна додати навісний замок (не входить до комплекту поставки), який можна просмикнути через перфорацію блискавки.

Чотириколісна валіза Madisson Samui має два відділення на підкладці, в яких можна розмістити особисті речі: з одного боку під двома еластичними ременями, які утримують їх в ідеальному положенні протягом усієї поїздки, а з іншого боку, під роздільним лотком на блискавці, сумку для туалетних приладдя, одну або дві куртки та змінне взуття. Дрібні аксесуари, які можуть загубитися на дні валізи, або тендітна спідня білизна можна покласти у велику кишеню на м'якій панелі. Завдяки сітчастій стінці вміст добре видно.

 
Характеристики
МатеріалABS пластик
МеханізмБлискавка
КолірШампань
ФормаВертикальна
РозмірСредний
Кількість коліс4
Країна походженняФранція
Для когоУнисекс
ВиробникMadisson (Франція)
Вага3,2 кг
Місткість70 л
Зовнішні габарити64х45х24,5 см

Напишіть відгук

Валіза Madisson 32303 Midi Samui шампань
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: