Валіза Madisson 03403 Maxi шампань картинка, зображення, фото
Валіза Madisson 03403 Maxi шампань картинка, зображення, фото
Валіза Madisson 03403 Maxi шампань картинка, зображення, фото Валіза Madisson 03403 Maxi шампань картинка, зображення, фото Валіза Madisson 03403 Maxi шампань картинка, зображення, фото Валіза Madisson 03403 Maxi шампань картинка, зображення, фото Валіза Madisson 03403 Maxi шампань картинка, зображення, фото Валіза Madisson 03403 Maxi шампань картинка, зображення, фото Валіза Madisson 03403 Maxi шампань картинка, зображення, фото Валіза Madisson 03403 Maxi шампань картинка, зображення, фото Валіза Madisson 03403 Maxi шампань картинка, зображення, фото Валіза Madisson 03403 Maxi шампань картинка, зображення, фото Валіза Madisson 03403 Maxi шампань картинка, зображення, фото

Валіза Madisson 03403 Maxi шампань

48278

3598,00 грн

Цього товару вже немає у наявності
 
Детальніше

Валіза Madisson Corfou 75 см поєднує в собі сучасний вигляд з великим комфортом перенесення та практичними варіантами зберігання. Таким чином, він обіцяє комфорт та організацію протягом усієї відпустки. Його великий обсяг, що розширюється, ідеально підходить для людей, що подорожують на тривалий час, або для бізнесу всієї родини. Його зернистий та рифлений корпус з АБС-пластику має досить хорошу зносостійкість. Для більшого захисту від ударів він має жорсткі бічні посилення. Його головна перевага? Це справді розумна ціна!

Для приємної подорожі розширювана валіза Madisson Corfu оснащена 4 подвійними колесами, які можуть обертатися на 360°, та телескопічною ручкою з подвійною штангою. Якщо ви надаєте перевагу носити його в руці, особливо коли він порожній або злегка завантажений, його можна взяти за одну з двох попередньо відформованих ручок для надійного та зручного захоплення. Щоб заблокувати доступ до його вмісту, він оснащений цифровим кодовим замком, що настроюється.

Валіза Madisson Corfu має внутрішнє планування, розділене на 2 великі відділення з підкладкою, в яких можна розмістити велику кількість запасний одягу, додаткових пар взуття і т. д. Сумка для туалетного приладдя та невелика білизна знайдуть окреме місце у великій сітчастій кишені. Щоб одяг не зім'явся під час транспортування, також присутні 2 еластичні ремені та гнучкий розділовий лоток на блискавці. Що стосується доповнень в останню хвилину, приємно відзначити, що його вставка, що розширюється, збільшує об'єм зберігання майже до 113 л!

 
Характеристики
РозмірВеликий
МатеріалABS пластик
КолірШампань
ВиробникMadisson (Франція)
Вага4,6 кг
Кількість коліс4
ФормаВертикальна
МеханізмБлискавка
Країна походженняФранція
Для когоУнисекс
Місткість113 л
РасширительДа
Зовнішні габарити75х48х30 см

Напишіть відгук

Валіза Madisson 03403 Maxi шампань
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: