Валіза Madisson 03403 Mini шампань картинка, зображення, фото
Валіза Madisson 03403 Mini шампань картинка, зображення, фото
Валіза Madisson 03403 Mini шампань картинка, зображення, фото Валіза Madisson 03403 Mini шампань картинка, зображення, фото Валіза Madisson 03403 Mini шампань картинка, зображення, фото Валіза Madisson 03403 Mini шампань картинка, зображення, фото Валіза Madisson 03403 Mini шампань картинка, зображення, фото Валіза Madisson 03403 Mini шампань картинка, зображення, фото Валіза Madisson 03403 Mini шампань картинка, зображення, фото Валіза Madisson 03403 Mini шампань картинка, зображення, фото Валіза Madisson 03403 Mini шампань картинка, зображення, фото

Валіза Madisson 03403 Mini шампань

48281

1550,00 грн

Цього товару вже немає у наявності
 
Детальніше

Валіза Madisson Corfou 55 см - ідеальний союзник для вашої відпустки та короткострокового перебування! Маленький, зручний та практичний: у нього багато переваг. Конструкція з АБС-пластику забезпечує йому хорошу стійкість до капризів транспортування, а також помітну легкість. Його розмір також прийнято в салоні багатьма авіакомпаніями. Він також доступний за дуже розумною ціною, щоб не обтяжувати бюджет відпустки більше, ніж це необхідно.

Валіза для ручної поклажі Madisson Corfou пропонує 2 відділення з текстильною підкладкою, велика сітчаста кишеня на блискавці, 2 еластичні підтримуючі ремені та гнучкий тканинний роздільник на блискавці. Таким чином, делікатну білизну можна класти, наприклад, окремо від решти одягу. Зміна білизни та туалетного приладдя легко знайде своє місце.

Чемоданом Madisson Corfu можна легко керувати, використовуючи його телескопічну ручку з регульованим положенням і 4 подвійні колеса, що обертаються в різних напрямках. Дві гнучкі та м'які на дотик ручки для перенесення дозволяють без перешкод переносити його в руці. Для забезпечення хорошої стійкості при встановленні на землю в горизонтальному положенні він має жорсткі підсилення з однієї зі сторін. Зрештою, вбудований кодовий замок дозволяє подорожувати спокійно.

 
Характеристики
МатеріалABS пластик
Вага2.7 кг
Кількість коліс4
КолірШампань
ФормаВертикальна
РозмірМалий
ВиробникMadisson (Франція)
МеханізмБлискавка
Країна походженняФранція
Для когоУнисекс
Місткість36 л
Зовнішні габарити55х35х21 см

Напишіть відгук

Валіза Madisson 03403 Mini шампань
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: