Валіза Madisson 36820C картинка, зображення, фото
Валіза Madisson 36820C картинка, зображення, фото
Валіза Madisson 36820C картинка, зображення, фото Валіза Madisson 36820C картинка, зображення, фото Валіза Madisson 36820C картинка, зображення, фото Валіза Madisson 36820C картинка, зображення, фото Валіза Madisson 36820C картинка, зображення, фото Валіза Madisson 36820C картинка, зображення, фото Валіза Madisson 36820C картинка, зображення, фото Валіза Madisson 36820C картинка, зображення, фото Валіза Madisson 36820C картинка, зображення, фото Валіза Madisson 36820C картинка, зображення, фото Валіза Madisson 36820C картинка, зображення, фото

Валіза Madisson 36820C

48652

2398,00 грн

- +

 
Детальніше

Валіза Madisson Patchwork Paris довжиною 55 см готова до вихідних у столиці. Його корпус прикрашений яскравою мозаїкою та візерунками, що нагадують Місто вогнів: Нотр-Дам, велосипед, Ейфелеву вежу та напис «Париж» у кількох місцях. Цей декоративний дизайн дозволяє легко помітити його серед іншого багажу. Його легко пересувати завдяки пристроям плавного переміщення, а також він дуже легкий завдяки виготовленню з АБС-пластику та полікарбонату. Простота компонування полегшує підготовку, а розміри відповідають стандартам салону авіакомпаній (Air France, Ryanair, EasyJet). Щоб усунути будь-які сумніви, ці численні переваги пропонуються за низькою ціною!

Валіза Madisson Patchwork Paris для ручної поклажі відкривається на блискавку і поділяється на два відділення на підкладці, в яких можна розмістити декілька предметів, які корисні при короткочасному перебування. Два еластичні ремені утримують одяг в одному з відділень, а гнучка панель, що закриває інше відділення, використовується для зберігання більших предметів, таких як косметичка, куртка та змінне взуття. Велика кишеня на блискавці із сітчастою стінкою у роздільнику збереже, наприклад, нижню білизну.

Валіза Madisson Patchwork Paris полегшує подорож, вона оснащена чотирма подвійними різноспрямованими колесами, які спрощують обіг, а також телескопічною ручкою з подвійною трубкою, яка підлаштовується під зростання власника. Тому ним може скористатися як дитина, так і дорослий. Для зручного захоплення рукою у разі виникнення перешкоди або сходів верхня ручка має посилення з м'якого пластику. Для додаткової безпеки блискавку можна заблокувати за допомогою кодового замка або вставивши навісний замок (не входить до комплекту) у перфоровані блискавки.

 
Характеристики
РозмірМаленький
МатеріалПоликарбонат
КолірМультиколір
ВиробникMadisson (Франція)
Вид виробуВаліза
МеханізмБлискавка
Вага2,7 кг
Кількість коліс4
ФормаВертикальна
Популярні фільтриТвердий корпус
Країна походженняФранція
Для когоУнисекс
Місткість35 л
Зовнішні габарити55х35х20 см

Напишіть відгук

Валіза Madisson 36820C
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: