Валіза Madisson 36820F картинка, зображення, фото
Валіза Madisson 36820F картинка, зображення, фото
Валіза Madisson 36820F картинка, зображення, фото Валіза Madisson 36820F картинка, зображення, фото Валіза Madisson 36820F картинка, зображення, фото Валіза Madisson 36820F картинка, зображення, фото Валіза Madisson 36820F картинка, зображення, фото Валіза Madisson 36820F картинка, зображення, фото Валіза Madisson 36820F картинка, зображення, фото Валіза Madisson 36820F картинка, зображення, фото Валіза Madisson 36820F картинка, зображення, фото Валіза Madisson 36820F картинка, зображення, фото Валіза Madisson 36820F картинка, зображення, фото

Валіза Madisson 36820F

48654

2398,00 грн

- +

 
Детальніше

Валіза Madisson Newspaper Letters 55 см відрізняється оригінальним дизайном, що поєднує в собі різнокольорові літери та цифри на блискучому корпусі. Цей веселий декор також дозволяє легко дізнатися про багаж, коли він знаходиться серед інших. Більше жодних сумнівів перед багажною стрічкою в аеропорту! Він має невеликий, добре продуманий розмір, який ідеально підходить для мандрівок на кілька днів. Завдяки легкій конструкції з АБС-пластику та полікарбонату він легко піднімається, а буксирувальна система гарантує плавність ходу. Його розміри дозволяють приймати його у салоні всіх авіакомпаній (Air France, Ryanair, EasyJet). Що ще гірше, він пропонується за низькою ціною.

Валіза для ручної поклажі Madisson Newspaper Letters відкривається у формі літери U на два відділення з внутрішньою підкладкою. Один із них, оснащений двома еластичними ременями, призначений для особистих речей. Другий, завдяки гнучкій панелі, що закриває його, запобігає випаданню вмісту з валізи при його відкритті. У ньому зберігається, наприклад, косметичка, одна або дві пари запасного взуття та інші предмети. Велика кишеня на блискавці, розташована на розділовому лотку, дозволяє зберігати нижню білизну або делікатну білизну окремо.

Жорстка валіза Madisson Newspaper Letters легко переміщати завдяки висувній ручці та чотирьом подвійним колесам. Багатопозиційна ручка адаптується до розміру користувача. Колеса повертаються на 360 °, що забезпечує гнучкість переміщення. Ручка для перенесення розташована у верхній частині валізи. Посилений м'яким пластиком, він забезпечує приємне захоплення. Подорожуючи громадським транспортом, не забудьте замкнути валізу кодовим замком, який дозволяє заблокувати застібки-блискавки.

 
Характеристики
Вид виробуВаліза
МатеріалПоликарбонат
МеханізмБлискавка
КолірМультиколір
ФормаВертикальна
РозмірМаленький
Кількість коліс4
Популярні фільтриТвердий корпус
Країна походженняФранція
Для когоУнисекс
ВиробникMadisson (Франція)
Вага2,7 кг
Місткість35 л
Зовнішні габарити55х35х20 см

Напишіть відгук

Валіза Madisson 36820F
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: