Валіза Madisson 36820G картинка, зображення, фото
Валіза Madisson 36820G картинка, зображення, фото
Валіза Madisson 36820G картинка, зображення, фото Валіза Madisson 36820G картинка, зображення, фото Валіза Madisson 36820G картинка, зображення, фото Валіза Madisson 36820G картинка, зображення, фото Валіза Madisson 36820G картинка, зображення, фото Валіза Madisson 36820G картинка, зображення, фото Валіза Madisson 36820G картинка, зображення, фото Валіза Madisson 36820G картинка, зображення, фото Валіза Madisson 36820G картинка, зображення, фото Валіза Madisson 36820G картинка, зображення, фото Валіза Madisson 36820G картинка, зображення, фото

Валіза Madisson 36820G

48655

2398,00 грн

- +

 
Детальніше

Валіза Madisson Rhombus довжиною 55 см прикрашена геометричними візерунками яскравих кольорів, які з гумором доповнять поїздку на вихідні. Цей відмінний дизайн дає ту перевагу, що його легко виявити: більше не потрібно гаяти час, наприклад, на те, щоб витягти його з багажника карети! Його невеликий та дуже практичний розмір дозволяє розмістити його в салоні рейсів усіх авіакомпаній (Air France, Ryanair, EasyJet). Легкий завдяки конструкції з АБС-пластику та полікарбонату, він також полегшує подорож завдяки системі буксирування. Завдяки простому та практичному плануванню він полегшує поспішний від'їзд. Зрештою, він пропонується за особливо привабливою ціною.

Щоб швидко дістатися до вокзалу або аеропорту, валізу Madisson Rhombus можна легко буксирувати за допомогою регульованого по висоті візка та чотирьох подвійних коліс, що повертаються на 360°, які забезпечують більшу свободу пересування. Немає нічого простішого, ніж взяти його за руку, щоб перетнути бордюр, піднятися сходами або поставити на багажник завдяки ергономічній верхній ручці. Подорожуючи громадським транспортом, не забудьте заблокувати блискавку кодовим замком. Для ще більшої безпеки можна просмикнути навісний замок (не входить у комплект поставки) через перфоровані застібки-блискавки.

У валізі для ручної поклажі Madisson Rhombus в одному з відділень передбачено місце для особистих речей, оснащене двома еластичними ременями, які дозволяють зберігати їх у складеному стані протягом усієї подорожі. Більш важкі предмети, такі як запасне взуття, косметичка та аксесуари для відпочинку, поміщаються в інше відділення під роздільним лотком на блискавці, який запобігає їхньому випаданню при відкритті валізи. У велику кишеню з сітчастими стінками, розташовану на гнучкій панелі, нижню білизну або дрібні предмети навряд чи будуть пошкоджені або втрачені.

 
Характеристики
Вид виробуВаліза
МатеріалПоликарбонат
МеханізмБлискавка
КолірМультиколір
ФормаВертикальна
РозмірМаленький
Кількість коліс4
Популярні фільтриТвердий корпус
Країна походженняФранція
Для когоУнисекс
ВиробникMadisson (Франція)
Вага2,7 кг
Місткість35 л
Зовнішні габарити55х35х20 см

Напишіть відгук

Валіза Madisson 36820G
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: