Валіза Madisson 36820H картинка, зображення, фото
Валіза Madisson 36820H картинка, зображення, фото
Валіза Madisson 36820H картинка, зображення, фото Валіза Madisson 36820H картинка, зображення, фото Валіза Madisson 36820H картинка, зображення, фото Валіза Madisson 36820H картинка, зображення, фото Валіза Madisson 36820H картинка, зображення, фото Валіза Madisson 36820H картинка, зображення, фото Валіза Madisson 36820H картинка, зображення, фото Валіза Madisson 36820H картинка, зображення, фото Валіза Madisson 36820H картинка, зображення, фото Валіза Madisson 36820H картинка, зображення, фото Валіза Madisson 36820H картинка, зображення, фото

Валіза Madisson 36820H

48656

2398,00 грн

- +

 
Детальніше

Валіза Madisson Equation довжиною 55 см сподобається вченим та дітям, які захоплюються математикою, оскільки його корпус покритий рівняннями та графіками, написаними білим кольором на чорному тлі. Практичний цей унікальний дизайн дозволяє легко виявити його серед інших, наприклад, на багажній стрічці при виході з літака. Завдяки своїм розмірам, відповідним стандартам салону всіх авіакомпаній (Air France, Ryanair, EasyJet), легкої конструкції з АБС-пластику та полікарбонату, а також зручній системі буксирування, ця валіза ідеально підходить для тривалих поїздок на вихідні. Він також пропонується за дуже низькою ціною.

Два відділення жорсткої валізи Madisson Equation мають внутрішню підкладку для дбайливого транспортування речей. Один з них має два еластичні ремені, які утримують одяг на місці, а інший закривається гнучкою панеллю на блискавці, під якою можна зберігати більш важкі та громіздкі предмети (наприклад, сумку для туалетного приладдя, взуття та інші аксесуари для відпочинку). У розділювальному лотку розташована велика плоска кишеня на блискавці з сітчастою стінкою, що дозволяє зберегти делікатну білизну в безпеці.

Валіза для ручної поклажі Madisson Equation оснащена чотирма подвійними різноспрямованими колесами, що забезпечують плавне переміщення. Його буксирують за допомогою телескопічної рукоятки, яку можна регулювати в кількох положеннях, залежно від зростання користувача. Верхня ручка використовується для підйому валізи вручну, наприклад, щоб перетнути бордюр або підняти його в багажник автомобіля. Для додаткової безпеки можна заблокувати блискавку за допомогою кодового замка.

 
Характеристики
РозмірМаленький
МатеріалПоликарбонат
КолірМультиколір
ВиробникMadisson (Франція)
Вид виробуВаліза
МеханізмБлискавка
Вага2,7 кг
Кількість коліс4
ФормаВертикальна
Популярні фільтриТвердий корпус
Країна походженняФранція
Для когоУнисекс
Місткість35 л
Зовнішні габарити55х35х20 см

Напишіть відгук

Валіза Madisson 36820H
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: