Валіза Madisson 36820S картинка, зображення, фото
Валіза Madisson 36820S картинка, зображення, фото
Валіза Madisson 36820S картинка, зображення, фото Валіза Madisson 36820S картинка, зображення, фото Валіза Madisson 36820S картинка, зображення, фото Валіза Madisson 36820S картинка, зображення, фото Валіза Madisson 36820S картинка, зображення, фото Валіза Madisson 36820S картинка, зображення, фото Валіза Madisson 36820S картинка, зображення, фото Валіза Madisson 36820S картинка, зображення, фото Валіза Madisson 36820S картинка, зображення, фото Валіза Madisson 36820S картинка, зображення, фото Валіза Madisson 36820S картинка, зображення, фото

Валіза Madisson 36820S

48658

2398,00 грн

Цього товару вже немає у наявності
 
Детальніше

Валіза Madisson Child's Drawing довжиною 55 см відрізняється яскравим зовнішнім виглядом завдяки кумедному покриттю, покритому абстрактними візерунками в дитячому стилі. Він ідеально підходить для мандрівників, які втомилися від багажу строгого дизайну, що виглядає однаково. Крім того, він дає ту перевагу, що його можна швидко виявити, наприклад, коли він поєднується з іншими людьми в трюмі автобуса під час туристичної екскурсії. Добре організований, невеликий формат розрахований на перевезення необхідних речей за короткочасного перебування та відповідає стандартам салону всіх авіакомпаній (Air France, Ryanair, EasyJet). Виготовлений з АБС-пластику та полікарбонату, це дуже зручний світильник, до якого додана практична система буксирування. І останнє, але не менш важливе: дуже доступна ціна.

Валіза для ручної поклажі Madisson Child's Drawing відкривається у формі літери U на два відділення з внутрішньою підкладкою. В одному з них передбачені два еластичні ремені для фіксації одягу. Розділовий лоток закриває на блискавку інше відділення, куди бажано помістити набір туалетного приладдя, пару взуття та куртку або куртку. Щоб вони не загубилися і не пошкодилися, крім іншого, спідня білизна забирається в сітчасту кишеню.

Немає нічого простіше, ніж буксирувати валізу Madisson Child's Drawing поруч із собою завдяки його візку, який регулюється по висоті, та чотирьом подвійним колесам, які обертаються на 360°, адаптуючись до кожної зміни напрямку. Сходи, тротуари та інші перешкоди можна легко долати, утримуючи валізу за верхню ергономічну ручку. Нарешті, безпека забезпечується вбудованим кодовим замком, який можна доповнити навісним замком (не входить у комплект поставки), що вставляється в спеціально зроблені отвори в блискавках.

 
Характеристики
Вид виробуВаліза
МатеріалПоликарбонат
МеханізмБлискавка
КолірМультиколір
ФормаВертикальна
РозмірМаленький
Країна походженняФранція
Для когоУнисекс
Популярні фільтриТвердий корпус
Кількість коліс4
ВиробникMadisson (Франція)
Вага2,7 кг
Місткість35 л
Зовнішні габарити55х35х20 см

Напишіть відгук

Валіза Madisson 36820S
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: