Валіза Madisson 36820T картинка, зображення, фото
Валіза Madisson 36820T картинка, зображення, фото
Валіза Madisson 36820T картинка, зображення, фото Валіза Madisson 36820T картинка, зображення, фото Валіза Madisson 36820T картинка, зображення, фото Валіза Madisson 36820T картинка, зображення, фото Валіза Madisson 36820T картинка, зображення, фото Валіза Madisson 36820T картинка, зображення, фото Валіза Madisson 36820T картинка, зображення, фото Валіза Madisson 36820T картинка, зображення, фото Валіза Madisson 36820T картинка, зображення, фото Валіза Madisson 36820T картинка, зображення, фото Валіза Madisson 36820T картинка, зображення, фото

Валіза Madisson 36820T

48659

2398,00 грн

- +

 
Детальніше

Валіза Madisson Airport 55 см неможливо сплутати ні з яким іншим завдяки яскравому дизайну, що є мозаїкою символів, що нагадують аеропорти. Справжній заклик вирушити у відпустку! Його невеликий розмір, що підходить для двох-або триденних поїздок, влаштований просто та розумно для швидкої підготовки. Його розміри відповідають стандартам салону авіакомпаній (Air France, Ryanair, EasyJet). Його буксирна система забезпечує плавність ходу, а легка конструкція з АБС-пластику та полікарбонату також полегшує подорож. Зрештою, низька ціна робить його доступним для будь-якого бюджету.

Валіза Madisson Airport для ручної поклажі відкривається у формі літери U і поділяється на два повністю заповнені відділення. Один призначений для зберігання одягу під двома еластичними поперечними ременями, а інший утримує найважчі предмети (наприклад, набір туалетного приладдя та одну або дві пари запасний взуття) завдяки розділювальному лотку на блискавці. ) під час подорожі та при відкритті валізи. Велика кишеня на блискавці дозволяє зберігати спідню білизну та дрібні аксесуари окремо.

Немає нічого простішого, ніж буксирувати валізу в аеропорту Медіссон за допомогою висувної подвійної ручки. Його висоту можна регулювати залежно від зростання користувача. Його чотири подвійні колеса повертаються на 360°, що дозволяє гнучко відстежувати зміни напрямку. Ергономічна ручка для перенесення розташована у верхній частині валізи. Під час поїздок на громадському транспорті він надійно захищений кодовим замком, що настроюється, і, за бажання, навісним замком (не входить в комплект поставки), що проходить через перфоровані бігунки блискавки.

 
Характеристики
РозмірМаленький
МатеріалПоликарбонат
КолірМультиколір
ВиробникMadisson (Франція)
Вага2,7 кг
Кількість коліс4
ФормаВертикальна
Вид виробуВаліза
МеханізмБлискавка
Популярні фільтриТвердий корпус
Країна походженняФранція
Для когоУнисекс
Місткість35 л
Зовнішні габарити55х35х20 см

Напишіть відгук

Валіза Madisson 36820T
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: