Валіза Madisson 36820X картинка, зображення, фото
Валіза Madisson 36820X картинка, зображення, фото
Валіза Madisson 36820X картинка, зображення, фото Валіза Madisson 36820X картинка, зображення, фото Валіза Madisson 36820X картинка, зображення, фото Валіза Madisson 36820X картинка, зображення, фото Валіза Madisson 36820X картинка, зображення, фото Валіза Madisson 36820X картинка, зображення, фото Валіза Madisson 36820X картинка, зображення, фото Валіза Madisson 36820X картинка, зображення, фото Валіза Madisson 36820X картинка, зображення, фото Валіза Madisson 36820X картинка, зображення, фото Валіза Madisson 36820X картинка, зображення, фото

Валіза Madisson 36820X

48660

2398,00 грн

- +

 
Детальніше

Валіза Madisson Animaux 55 см порадує власників чотирилапих компаньйонів мозаїкою з фотографій собак та котів, що прикрашає його гладкий корпус. Він орієнтований на людей, які звикли до довгих вихідних і бажають придбати незвичайний багаж. Більше немає ризику сплутати його з іншим, витягаючи його з рук тренера під час групових екскурсій! Практичний його невеликий розмір допускається в салоні авіакомпаній (Air France, Ryanair, EasyJet). Щоб звести до мінімуму зусилля, він оснащений системою плавного кочення, а конструкція з АБС-пластику та полікарбонату надає йому приємної легкості. Всі його переваги доступні для будь-якого бюджету завдяки доступній ціні.

Валіза Madisson Animaux розміром 55 x 35 x 20 см легко буксується завдяки регульованій по висоті висувній ручці з подвійною трубкою та чотирма подвійними різноспрямованими колесами. Переносити в руках також полегшує верхня ручка, наповнена м'яким пластиком, який дуже приємний на дотик. Під час поїздки на громадському транспорті валізу можна захистити за допомогою кодового замку, що налаштовується, який при бажанні можна посилити, додавши навісний замок (не входить у комплект поставки), який можна вставити в перфоровані бігунки блискавки.

Валіза для ручної поклажі Madisson Animaux відкривається на два відділення з внутрішньою підкладкою. Один призначений для зберігання одягу під двома еластичними ременями, які запобігають його зминання, а інший оснащений розділовим лотком на блискавці для зберігання туалетного приладдя, кількох туристичних путівників та однієї або двох пар взуття (наприклад, запасний). Щоб не пошкодити тендітну білизну і не втратити дрібні аксесуари, покладіть їх у сітчасту кишеню на блискавці.

 
Характеристики
Вид виробуВаліза
МатеріалПоликарбонат
МеханізмБлискавка
КолірМультиколір
ФормаВертикальна
РозмірМаленький
Кількість коліс4
Популярні фільтриТвердий корпус
Країна походженняФранція
Для когоУнисекс
ВиробникMadisson (Франція)
Вага2,7 кг
Місткість35 л
Зовнішні габарити55х35х20 см

Напишіть відгук

Валіза Madisson 36820X
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: