Валіза Madisson 36820W картинка, зображення, фото
Валіза Madisson 36820W картинка, зображення, фото
Валіза Madisson 36820W картинка, зображення, фото Валіза Madisson 36820W картинка, зображення, фото Валіза Madisson 36820W картинка, зображення, фото Валіза Madisson 36820W картинка, зображення, фото Валіза Madisson 36820W картинка, зображення, фото Валіза Madisson 36820W картинка, зображення, фото Валіза Madisson 36820W картинка, зображення, фото Валіза Madisson 36820W картинка, зображення, фото Валіза Madisson 36820W картинка, зображення, фото Валіза Madisson 36820W картинка, зображення, фото Валіза Madisson 36820W картинка, зображення, фото

Валіза Madisson 36820W

48662

2398,00 грн

- +

 
Детальніше

Валіза Madisson Love 55 см захоплює мандрівників духом хіпі, яких спокушає його красива оболонка з дуже «мирним та любовним» декором: різнокольорові квіти малюють на чорному тлі у всіх напрямках слово «любов» та символ кохання. мир. Це дизайн, який контрастує із звичайними універсальними покриттями та передбачає дуже індивідуальний стиль. Крім незвичайного зовнішнього вигляду, ця невелика валіза, що ідеально підходить для перебування менше тижня, має й інші якості: розміри відповідають стандартам салону всіх авіакомпаній (Air France, Ryanair, EasyJet), легка конструкція з АБС-пластику та полікарбонату, зручний причіпний пристрій та знижена ціна.

Щоб без подальших затримок дістатися вокзалу або аеропорту, валіза для ручної поклажі Madisson Love оснащена чотирма рухомими на 360° колесами, які не уповільнюються через нерівності місцевості, та телескопічною ручкою, яка фіксується в кількох положеннях для кращої адаптації до висоти. користувача. Щоб дотягнутися до багажника або багажника автомобіля, ви легко піднімете його вручну завдяки високій ручці, облицьованій м'яким пластиком. Кишенькові злодії захищені кодовим замком, що настроюється.

Валіза Madisson Love дбає про свій вміст завдяки двом відділенням на підкладці. Особисті речі утримуються на місці під час поїздки за допомогою двох еластичних ременів, а більш важкі предмети (спортивні аксесуари, туалетне приладдя, запасне взуття) не падають при відкритті валізи завдяки гнучкій панелі на блискавці, що закриває одне з відділень. Нарешті, дрібні аксесуари можна безпечно зберігати у великій кишені на блискавці на м'якій панелі. Їх відразу видно завдяки сітчастій стінці.

 
Характеристики
МатеріалПоликарбонат
КолірМультиколір
ВиробникMadisson (Франція)
РозмірМаленький
Вага2,7 кг
Кількість коліс4
ФормаВертикальна
Вид виробуВаліза
МеханізмБлискавка
Популярні фільтриТвердий корпус
Країна походженняФранція
Для когоУнисекс
Місткість35 л
Зовнішні габарити55х35х20 см

Напишіть відгук

Валіза Madisson 36820W
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: