Валіза Snowball 32018K Miss Kitty картинка, зображення, фото
Валіза Snowball 32018K Miss Kitty картинка, зображення, фото
Валіза Snowball 32018K Miss Kitty картинка, зображення, фото Валіза Snowball 32018K Miss Kitty картинка, зображення, фото Валіза Snowball 32018K Miss Kitty картинка, зображення, фото Валіза Snowball 32018K Miss Kitty картинка, зображення, фото Валіза Snowball 32018K Miss Kitty картинка, зображення, фото Валіза Snowball 32018K Miss Kitty картинка, зображення, фото Валіза Snowball 32018K Miss Kitty картинка, зображення, фото Валіза Snowball 32018K Miss Kitty картинка, зображення, фото Валіза Snowball 32018K Miss Kitty картинка, зображення, фото Валіза Snowball 32018K Miss Kitty картинка, зображення, фото Валіза Snowball 32018K Miss Kitty картинка, зображення, фото Валіза Snowball 32018K Miss Kitty картинка, зображення, фото Валіза Snowball 32018K Miss Kitty картинка, зображення, фото

Валіза Snowball 32018K Miss Kitty

74990

2320,00 грн

- +

 
Детальніше

Валіза Snowball Kids Miss Kitty 50 см дозволяє найменшим мандрівникам робити те саме, що й дорослим. Невеликий розмір, який дозволяється провозити в салоні багатьох рейсів, привабливий дизайн та тиснені деталі роблять його ідеальним багажем для маленьких мандрівників. Його також дуже легко буксирувати для комфортних поїздок. Ця невелика валіза, що пропонується за дуже привабливою ціною, дозволить вам дбайливо взяти з собою всі корисні речі на вихідні.

Валіза Snowball Kids Miss Kitty пропонує місце для зберігання речей, розділене на 2 відділення з підкладкою. Таким чином, можна, наприклад, упорядкувати, з одного боку, піжаму, пару тапочок та сумку для туалетного приладдя, а з іншого боку, зміну одягу на день. Велика внутрішня сітчаста кишеня дозволяє швидко перевірити його вміст і переконатися, що нічого не забуто. Щоб вміст не розкидався у всіх напрямках під час транспортування, він оснащений розділювальною перегородкою на блискавці та двома еластичними ременями-метеликами.

Валіза Snowball Kids Miss Kitty встановлена на 4 подвійних різноспрямованих колесах і оснащена подвійною телескопічною ручкою з регульованим положенням. Це дозволяє мандрівникам у коротких штанях легко буксирувати його довгими коридорами аеропорту. Зверху є ручка, що дозволяє тримати його рукою, наприклад, на багажнику. Добре продумані бігунки блискавки дозволяють за необхідності використовувати невеликий навісний замок (не входить у комплект поставки).

 
Характеристики
Вид виробуВаліза
МатеріалПоликарбонат
Для когоДля дітей
КолірРожевий
ФормаВертикальна
РозмірМаленький
Популярні фільтриТвердий корпус
Країна походженняФранція
МеханізмБлискавка
Кількість коліс4
ВиробникSnowball (Франція)
Вага2,5 кг
Місткість33 л
Зовнішні габарити50x35x20 см

Напишіть відгук

Валіза Snowball 32018K Miss Kitty
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: