Чоловічий шкіряний кард-кейс (візитниця) 6.0 Карбон чорний картинка, зображення, фото
Чоловічий шкіряний кард-кейс (візитниця) 6.0 Карбон чорний картинка, зображення, фото
Чоловічий шкіряний кард-кейс (візитниця) 6.0 Карбон чорний картинка, зображення, фото Чоловічий шкіряний кард-кейс (візитниця) 6.0 Карбон чорний картинка, зображення, фото Чоловічий шкіряний кард-кейс (візитниця) 6.0 Карбон чорний картинка, зображення, фото Чоловічий шкіряний кард-кейс (візитниця) 6.0 Карбон чорний картинка, зображення, фото Чоловічий шкіряний кард-кейс (візитниця) 6.0 Карбон чорний картинка, зображення, фото

Чоловічий шкіряний кард-кейс (візитниця) 6.0 Карбон чорний

54335

324,00 грн

- +

 
Детальніше

Розмір: 110 * 75 мм

Матеріал: натуральна шкіра

Упаковка: крафтова коробка

Колекція «Карбон» названа в честь матеріалу, який відрізняється високою міцністю і жорсткістю. За питомими характеристиками, карбон перевершує міцну сталь. Ці вироби виберуть люди, готові підкорювати будь-які вершини на межі своїх можливостей, що домагаються поставлених цілей, всупереч обставинам .Завдяки тисненням візерунка, вироби колекції «Карбон» стійкі до явних подряпин і потертостей. Якщо ви, цінитель шкіряних аксесуарів і вимогливі до речей які вас оточують - радимо звернути увагу саме на колекцію «Карбон».

Ця оригінальна шкіряна візитниця вміщує в себе до 10 найнеобхідніших візиток або платіжних карт, виготовлена ​​вручну з натуральної шкіри і має унікальний дизайн і неповторний вигляд;)

УВАГА! Вироблення даної шкіри передбачає природне появлення на ній подряпин і потертостей в ході використання! Від цього виріб стає більш індивідуальним і приємним, це оцінять справжні шанувальники вінтажного стилю :) А так же перший час шкіра може фарбуватися при сильному терті об інші предмети - це особливість її вичинки, поступово цей ефект зменшується, шкіра полірується і набуває трохи глянцевий ефект.

Фурнітура та комплектація може бути змінена виробником

 
Характеристики
Розмір110*75 мм
ОригінальністьОригінал
Матеріал виробуНатуральная кожа Crazy Horse
Країна виробникУкраїна
КомплектаціяУпакована в крафт-коробочку

Напишіть відгук

Чоловічий шкіряний кард-кейс (візитниця) 6.0 Карбон чорний
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: