Фетровий кард-кейс (візитниця) 6.1 з шкіряними коричневими вставками картинка, зображення, фото
Фетровий кард-кейс (візитниця) 6.1 з шкіряними коричневими вставками картинка, зображення, фото
Фетровий кард-кейс (візитниця) 6.1 з шкіряними коричневими вставками картинка, зображення, фото Фетровий кард-кейс (візитниця) 6.1 з шкіряними коричневими вставками картинка, зображення, фото Фетровий кард-кейс (візитниця) 6.1 з шкіряними коричневими вставками картинка, зображення, фото Фетровий кард-кейс (візитниця) 6.1 з шкіряними коричневими вставками картинка, зображення, фото Фетровий кард-кейс (візитниця) 6.1 з шкіряними коричневими вставками картинка, зображення, фото Фетровий кард-кейс (візитниця) 6.1 з шкіряними коричневими вставками картинка, зображення, фото

Фетровий кард-кейс (візитниця) 6.1 з шкіряними коричневими вставками

54482

360,00 грн

- +

 
Детальніше

Розмір: 110 * 75 мм

Матеріал: натуральна шкіра рослинного дублення, еко-фетр виробництва Італії

Упаковка: крафтова коробка

Наша нова лінійка «Фіорд» увібрала характерні скандинавські риси і мотиви: від неї віє затишком і теплом. Вироби колекції виконані з еко-фетру італійського виробництва. Матеріал просякнутий латексом, що збільшує міцність і запобігає появі катишків. Фактуру і стриманий колір фетру підкреслюють контрастні шкіряні деталі - так наші дизайнери відобразили подвійність скандинавського стилю. Він стриманий, але не нудний, зрозумілий, але непростий. Лінійка «Фіорд» ідеально підходить для холодного осінньо-зимового сезону. Кожен раз, відчуваючи м'якість фетру, ви будете відчувати, як усередині розливається тепло, віра в добро і чудеса.

Ця оригінальна шкіряна візитниця вміщує в себе до 10 найнеобхідніших візиток або платіжних карт, виготовлена ​​вручну з натуральної шкіри і еко-фетру має унікальний дизайн і неповторний вигляд;) Закривається на кнопку.

Гарантія на кард-кейс - 1 рік з моменту покупки

Фурнітура та комплектація може бути змінена виробником

 
Характеристики
МатеріалНатуральна шкіра, эко-фетр
ЗастібкаКнопка
ОригінальністьОригінал
Країна виробникУкраїна
Комплектаціякард-кейс, крафтова коробка

Напишіть відгук

Фетровий кард-кейс (візитниця) 6.1 з шкіряними коричневими вставками
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: