Шкіряна жіноча сумка на пояс Spirit рожева картинка, зображення, фото
Шкіряна жіноча сумка на пояс Spirit рожева картинка, зображення, фото
Шкіряна жіноча сумка на пояс Spirit рожева картинка, зображення, фото Шкіряна жіноча сумка на пояс Spirit рожева картинка, зображення, фото Шкіряна жіноча сумка на пояс Spirit рожева картинка, зображення, фото Шкіряна жіноча сумка на пояс Spirit рожева картинка, зображення, фото Шкіряна жіноча сумка на пояс Spirit рожева картинка, зображення, фото Шкіряна жіноча сумка на пояс Spirit рожева картинка, зображення, фото Шкіряна жіноча сумка на пояс Spirit рожева картинка, зображення, фото Шкіряна жіноча сумка на пояс Spirit рожева картинка, зображення, фото Шкіряна жіноча сумка на пояс Spirit рожева картинка, зображення, фото Шкіряна жіноча сумка на пояс Spirit рожева картинка, зображення, фото

Шкіряна жіноча сумка на пояс Spirit рожева

54420

2850,00 грн

- +

 
Детальніше

З поясний сумкою Spirit в рожевому кольорі Ви завжди будете на висоті.

Стильний дизайн і висока якість, ось головні переваги даної моделі.

У декорі сумки присутня бахрома - своєрідний символ свободи і відмови від соціальних стереотипів. І якщо до недавнього часу бахрома на сумці символізувала причетність до певного стилю, то зараз такий аксесуар поєднується практично з будь-яким нарядом. Така сумка додасть динаміки образу і зробить його цікавішим.

Ще однією родзинкою сумочки є пуллер блискавок виконані у вигляді ажурних листочків. Виглядають вони просто чудово, а кожен дотик до них - це нагадування про витонченість і крихкість природи.

Носити сумку можна не тільки на поясі, але і на грудях або, як міні-рюкзак, за спиною. Регулюючи довжину ремінця, Ви можете постійно експериментувати з варіантами носіння.

Сумка має основне відділення, дві зовнішніх кишеньки, а також кишеню на задній стінці. Всі вони закриваються на блискавку, щоб ви могли діставати і ховати будь-яку потрібну дрібницю однією рукою.

Виконано аксесуар повністю вручну з дуже якісної шкіри флотар.

Гарантія на виріб - 3 роки з моменту покупки!

Фурнітура та комплектація може бути змінена виробником

 
Характеристики
Розмір23х12х8,5 см.Довжина регульованого ременя
ОригінальністьОригінал
СтатьЖіноча
Матеріал виробунатуральна шкіра - флотар
Країна виробникУкраїна
Гарантія3 роки
ЗастібкаБлискавка
Спосіб носінняна поясі
Внутрішній матеріалтекстиль
Модельпоясна сумка

Напишіть відгук

Шкіряна жіноча сумка на пояс Spirit рожева
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: