Шкіряна кругла жіноча сумка Бон-Бон зелена Crazy Horse картинка, зображення, фото
Шкіряна кругла жіноча сумка Бон-Бон зелена Crazy Horse картинка, зображення, фото
Шкіряна кругла жіноча сумка Бон-Бон зелена Crazy Horse картинка, зображення, фото Шкіряна кругла жіноча сумка Бон-Бон зелена Crazy Horse картинка, зображення, фото Шкіряна кругла жіноча сумка Бон-Бон зелена Crazy Horse картинка, зображення, фото Шкіряна кругла жіноча сумка Бон-Бон зелена Crazy Horse картинка, зображення, фото Шкіряна кругла жіноча сумка Бон-Бон зелена Crazy Horse картинка, зображення, фото Шкіряна кругла жіноча сумка Бон-Бон зелена Crazy Horse картинка, зображення, фото Шкіряна кругла жіноча сумка Бон-Бон зелена Crazy Horse картинка, зображення, фото

Шкіряна кругла жіноча сумка Бон-Бон зелена Crazy Horse

54423

2070,00 грн

- +

 
Детальніше

Чудова сумка з натуральної шкіри в гарному темно-смарагдовому відтінку.

Ця сумка буде виглядати доречно і на романтичному побаченні, і на світському заході. Глибокий темно-зелений відтінок дуже універсальний: підійде і до легкої білої сукні, і до джинсів, і до брючному костюму в бежевому кольорі. Не бійтеся експериментувати з образами - захоплених поглядів не уникнути!

Зручний довгий ремінь дозволить носити аксесуар через плече. Усередині сумки одне велике відділення і дві кишеньки для дрібниць. Закривається сумочка на блискавку.

Сумка Бон-Бон Смарагд належить до нашої лінійкі «Вінтаж». Особливістю цієї лінійки є недосконалість. Так як кожна річ пошита з клаптиків натуральної шкіри, на яких збереглися різні шорсткості, нерівності та шрами. Це робить річ унікальної і неймовірно рідне.

Також ми приготували для Вас цікаві сюрпризи:

холдер для навушників та проводів смарагд холдер для ключів смарагд

Сумка виготовлена ​​вручну з натуральної шкіри.

Гарантія на сумку - 3 роки з моменту покупки.

УВАГА! Вироблення даної шкіри передбачає природне появлення на ній подряпин і потертостей в ході використання! Від цього виріб стає більш індивідуальним і приємним, це оцінять справжні шанувальники вінтажного стилю :) А так же перший час шкіра може фарбуватися при сильному терті об інші предмети - це особливість її вичинки, поступово цей ефект зменшується, шкіра полірується і набуває трохи глянцевий ефект.

Фурнітура та комплектація може бути змінена виробником

 
Характеристики
Розмір17* 17* 5 см довжина ручки (регулюється) - 120 - 150 см
СтатьЖіноча
ОригінальністьОригінал
Матеріал виробунатуральна шкіра Crazy Horse
Країна виробникУкраїна
ЗастібкаБлискавка
Комплектація- холдер для ключів- холдер для навушників
Спосіб носінняна плече
Внутрішній матеріалбез підкладки
Габаритымаленька
Моделькросс-боди

Напишіть відгук

Шкіряна кругла жіноча сумка Бон-Бон зелена Crazy Horse
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: