Шкіряний жіночий міський рюкзак на блискавці Cooper чорний картинка, зображення, фото
Шкіряний жіночий міський рюкзак на блискавці Cooper чорний картинка, зображення, фото
Шкіряний жіночий міський рюкзак на блискавці Cooper чорний картинка, зображення, фото Шкіряний жіночий міський рюкзак на блискавці Cooper чорний картинка, зображення, фото Шкіряний жіночий міський рюкзак на блискавці Cooper чорний картинка, зображення, фото Шкіряний жіночий міський рюкзак на блискавці Cooper чорний картинка, зображення, фото Шкіряний жіночий міський рюкзак на блискавці Cooper чорний картинка, зображення, фото Шкіряний жіночий міський рюкзак на блискавці Cooper чорний картинка, зображення, фото Шкіряний жіночий міський рюкзак на блискавці Cooper чорний картинка, зображення, фото Шкіряний жіночий міський рюкзак на блискавці Cooper чорний картинка, зображення, фото Шкіряний жіночий міський рюкзак на блискавці Cooper чорний картинка, зображення, фото

Шкіряний жіночий міський рюкзак на блискавці Cooper чорний

54515

5490,00 грн

- +

 
Детальніше

Світом править smart! Розумна техніка, розумні машини, навіть гардероб став розумним. Принадність стилю smart casual в можливості поєднання барвистої сукні і суворого жакета, яскравих укорочених штанів і елегантного рюкзака.

До речі про рюкзаки... Ми створили для вас міський рюкзак, в стилі smart casual, він відмінно підходить до більшості повсякденних look'ів. Штани й черевики, джинси і ботильйони, плаття і кеди, наш рюкзак буде до місця.

Завдяки строгому дизайну, вираженої геометрії і чорному кольору, його можна по праву назвати універсальною річчю.

Рюкзак закривається на блискавку - зручно і надійно. Всередині - дві кишені: для телефону і гаманця і для планшета. Зовні є ще одна для всяких дрібниць. За довговічність відповідає натуральна шкіра, яка славиться міцність і зносостійкість. Загалом, купити, не можна пройти повз!

Гарантія на рюкзак - 3 роки з моменту покупки.

 

 
Характеристики
ОригінальністьОригінал
Матеріал виробунатуральна шкіра Krast
Країна виробникУкраїна
Гарантія3 роки
Комплектаціярюкзак, холдер для навушників, гарантійний талон
Внутрішній матеріалтекстиль
Габариты35х28х8 см
Внутрішні розміри34*27*7см

Напишіть відгук

Шкіряний жіночий міський рюкзак на блискавці Cooper чорний
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: