Шкіряна жіноча кругла сумка-рюкзак Maxi темно-синя картинка, зображення, фото
Шкіряна жіноча кругла сумка-рюкзак Maxi темно-синя картинка, зображення, фото
Шкіряна жіноча кругла сумка-рюкзак Maxi темно-синя картинка, зображення, фото Шкіряна жіноча кругла сумка-рюкзак Maxi темно-синя картинка, зображення, фото Шкіряна жіноча кругла сумка-рюкзак Maxi темно-синя картинка, зображення, фото Шкіряна жіноча кругла сумка-рюкзак Maxi темно-синя картинка, зображення, фото Шкіряна жіноча кругла сумка-рюкзак Maxi темно-синя картинка, зображення, фото Шкіряна жіноча кругла сумка-рюкзак Maxi темно-синя картинка, зображення, фото Шкіряна жіноча кругла сумка-рюкзак Maxi темно-синя картинка, зображення, фото Шкіряна жіноча кругла сумка-рюкзак Maxi темно-синя картинка, зображення, фото Шкіряна жіноча кругла сумка-рюкзак Maxi темно-синя картинка, зображення, фото Шкіряна жіноча кругла сумка-рюкзак Maxi темно-синя картинка, зображення, фото

Шкіряна жіноча кругла сумка-рюкзак Maxi темно-синя

54699

5190,00 грн

- +

 
Детальніше

Ідеальна кругла форма і виразний темно-синій колір зроблять сумку-рюкзак maxi Вашої улюбленицею. Ця модель входить в нашу колекцію Geometry

Geometry - це універсальні і оригінальні аксесуари з натуральної шкіри, які легко доповнять повсякденні і ділові образи.

Сумка-рюкзак виконана з натуральної шкіри в темно-синьому кольорі. Усередині є дві кишені для дрібниць і одна велика кишеня для гаджетів. Також додатково є зовнішня кишеня. У комплекті є широкий плечовий шкіряний ремінець, з яким сумку можна носити на плечі. А також є знімні регульовані ремінці для рюкзака. Можна і зовсім не використовувати ремінці і носити сумку у вигляді клатча.

Кругла сумочка maxi - справжня знахідка для будь-якого гардероба. Ця модель стане вашим кращим другом на всі сезони. Вигідно підкреслить Ваш модний смак і стане яскравим акцентом в образі. Міняйтеся кожен день з круглою сумочкою maxi і будьте неповторні!

Гарантія на сумку 3 роки з моменту покупки.

Фурнітура та комплектація може бути змінена виробником

 
Характеристики
Розмір27см х 27см х 8см
ОригінальністьОригінал
Матеріал виробунатуральна шкіра Краст
Країна виробникУкраїна
Упаковкасумка пильовик
Внутрішній матеріалтекстиль
Довджина ремінця на плече105 см
Довжина лямок для рюкзакарегулюється до 90 см

Напишіть відгук

Шкіряна жіноча кругла сумка-рюкзак Maxi темно-синя
Напишіть відгук
Зверніть увагу на 11 товарів зі знижкою: